ma 2024.10.14 16:02
Olvasási idő 1:02
Szöllősi Anna

MrBeast a szomszédban forgatta le a videót, amit három óra alatt 10 millióan néztek meg

ARCOK MR BEAST ROMÁNIA VIDEÓ

Az amerikai sztáryoutuber, MrBeast a romániai tordai sóbányában töltött el hét napot egy csapat internetes celebbel együtt, a videó pedig az internet tetszését is elnyerte.

A világ leghíresebb youtubere hét napot töltött a tordai sóbányában július 7 és 13 között, szombat este pedig közzé is tette az erdélyi forgatás eredményét, a 7 nap egy földalatti város felfedezése című videót. 

A 26 éves Jimmy Donaldson, vagyis MrBeast egy csapat másik internetes celebbel (például JiDion, Logan Paul vagy Kai Cenat) együtt vette be a Kolozsvárhoz közel eső turistalátványosságot, amire a videóban földalatti városként hivatkozott. A 20 perces YouTube-videó nagy sikert aratott, mindössze három óra alatt 10 millió megtekintést ért el, a cikk írásáig pedig több mint 45 millióan nézték meg.

   

„Ez a város egy több mint ezeréves bánya belsejében épült. És számtalan feltáratlan alagúttal és kamrával, ki tudja, milyen borzalmakba ereszkedünk le. Ezek a lépcsők vezetnek le a városba. Milyen régiek ezek a lépcsők? Régebbiek, mint mi. Rendben, most már itt vagyunk lent, nézd, milyen magas a mennyezet! Hűha. A második világháború alatt, amikor Romániát bombázták, több ezer ember bujkált itt, és most csak egy csomó youtuber él itt” – idézte MrBeastet a Transtelex

Kiemelt tartalom
PREMIER: Önreflexszív balladával harangozza be első nagylemezét Nagy Bogi – Hallgassátok meg nálunk elsőként a Várni rád című dalt PREMIER: Önreflexszív balladával harangozza be első nagylemezét Nagy Bogi – Hallgassátok meg nálunk elsőként a Várni rád című dalt 2023.12.8 16:00

MrBeast 2012-ben, 13 évesen kezdte‚ „gaming“ youtuberként a pályafutását, de csak később, 2017-ben sikerült letarolni az internetet egy videóval, amiben megszakítás nélkül számol el 100.000-ig, pályafutása elején számos tartalmat gyártott furcsa kísérletekről és kihívásokról. MrBeast ironikus módon meglátta a piaci rést az adományozásban, amiből aztán maga is meggazdagodott: rendszeresen oszt pénzt rászorulóknak vagy véletlenszerűen kiválasztott embereknek, amiből aztán kontentet is kreál – 2018-ban ő lett a „YouTube legnagyobb filantrópja“, miután egy millió dollárt ajánlott fel különböző jótékony célokra. A sztáryoutuberről, és a jelenségről, hogy hogyan gazdagodott meg abból, hogy elosztogatja a pénzét, ebben a cikkünkben írtunk részletesen.