2023.12.8 16:00
Olvasási idő 1:12
Krajnyák Petra

PREMIER: Önreflexszív balladával harangozza be első nagylemezét Nagy Bogi – Hallgassátok meg nálunk elsőként a Várni rád című dalt

PREMIER: Önreflexszív balladával harangozza be első nagylemezét Nagy Bogi – Hallgassátok meg nálunk elsőként a Várni rád című dalt
Forrás Nagy Bogi
ZENE KLIP MAGYAR ZENE PREMIER VIDEÓ ZENE

A balmazújvárosi születésű Nagy Bogi még csak 21 éves, de már az első nagylemezére készül, amelynek előfutára a nálunk debütáló, "Várni rád" című klipdal.

Nagy Bogi már gyerekként is zenei babérokra tört. Először 12 évesen tűnt fel egy tehetségkutatóban, Az ének iskolájában, a balmazújvárosi lány ezt követően a 2019-es, majd a 2020-as A Dalban kezdte el önálló énekesnői pályáját. Megannyi kislemezzel később Nagy Bogi első nagylemezére készül, melynek beharangozó dala a Várni rád. A dal és a hozzá készült videó a Refresher Magyarország oldalán hallható és látható először.

„Egy olyan dalszerző vagyok, aki napokat, akár heteket is képes ülni egy dalon, és ha valahol a munkafolyamatban elakadok, akkor lehet, hogy soha nem fejezem be. A Várni rád viszont kiszakadt belőlem“ – mondja a számról Nagy Bogi. A frissen elkészült verze rögtön felkerült a TikTokra, ahol 88 ezer lájkkal hatalmas sikert aratott. Másnapra el is készült a dal, azonban a megjelenés mostanáig váratott magára.

A szám nem az énekesnő jelenlegi élethelyzetét mutatja be, hanem egy korábbi időszakát dolgozza fel. „Abban a bizonyos helyzetben nem tudtam megfogalmazni az eseményeket, viszont utólag megírtam ebben a dalban” – árulja el Nagy Bogi.

Nagy Bogi Forrás Nagy Bogi

A visszajelzések alapján a csapat számára nem volt kérdés, hogy a dal videóklippel fog debütálni. Az image-klip, amit Radics Tamás rendezett, egy erdei házban és egy parkolóban készült. Egy ilyen bensőséges klip esetében az énekesnő számára fontos volt, hogy olyan emberekkel dolgozzon, akik előtt nem szégyenlős. 

A szabadtéri résznél elkezdett esni az eső, hirtelen meg is ijedtünk, de a végeredményt látva az idő értünk dolgozott. Kicsit átfagytunk, mínusz egy fok lehetett a forgatás alatt, de megérte

– tette hozzá Nagy Bogi.

A lemez március elsején jelenik meg, ezt követően Nagy Bogi és zenekara országos lemezbemutató turnéra indul. A nagyobb vidéki városokban adott koncerteknek pedig elengedhetetlen része lesz a Várni rád

Nagy Bogi 2024-es lemezbemutató turnéja során több vidéki nagyvárosba is ellátogat zenekarával. Forrás Nagy Bogi
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!