ma 2024.10.11 13:09
Olvasási idő 0:44
Maier Péter

Playback Péntek: Charli XCX és Jelly Roll új lemezeivel élvezzük a jó időt

Playback Péntek: Charli XCX és Jelly Roll új lemezeivel élvezzük a jó időt
Forrás Refresher Magyarország / Getty Images
ZENE CHARLI XCX COUNTRY JELLY ROLL MAGYAR ZENE PLAYBACK PÉNTEK

New Music Friday REFRESHER módra: kerülj képbe a legfontosabb új megjelenésekkel e heti válogatott lejátszási listánkon! Ezen a héten a Charli XCX és Jelly Roll szállították a kiemelt lemezeket.

A Brat-évvé táguló Brat-summer újabb fejezetében megérkezett Brat and It’s Completely Different But Also Still Brat, ami nemcsak egy remixanyag az év legfontosabb popalbumából, de egy saját lábán is megálló dalcsokor, amin olyan előadók működtek közre, mint Ariana Grande, Lorde, Billie Eilish a 1975 zenekar, Caroline Polachek, Bladee, Julian Casablancas vagy éppen Bon Iver. Charli XCX felteszi az i-re a pontot ezzel a lemezzel, és végképp eléri, hogy 2024-re az ő éveként emlékezzen majd vissza a zeneipar.

Másik kiemeltünk Jelly Roll countryénekestől származik, aki a műfaj egyik legnagyobb nevévé avanzsált az utóbbi években, és habár úgy néz ki, mint aki trapdobokat pakol bendzsószólamok alá (esetenként ez is történik), valójában elég klasszikus country-popot csinál. Persze, így is van hip-hop kötődése Beautifully Broken című albumának, hisz MGK mellett Wiz Khalifa is közreműködik rajta.

Mindemellett deluxe-szá bővült a múlt heti Coldplay-album, új dallal érkezett Solére, és egy utolsó single-lel célegyenesbe lépett a wavys Indigo és Blaize október 18-án megjelenő lemeze.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!