ma 2024.10.13 13:18
Olvasási idő 1:06
Maier Péter

Kanye West korábbi asszisztense azzal vádolja a rappert, hogy bedrogozta és szexuálisan bántalmazta őt

ARCOK KANYE WEST SZEXUÁLIS ERŐSZAK SZEXUÁLIS ZAKLATÁS

Lauren Pisciotta, a rapper egykori asszisztense szerint Kanye West akkor bántalmazta őt, amikor egy Sean Combsszal közös stúdiózáson vettek részt. A rapmogult ez esetben nem vádolják semmivel.

Lauren Pisciotta, Kanye West korábbi asszisztense azt állítja, hogy West bedrogozta és szexuálisan zaklatta őt egy kaliforniai stúdiózás alkalmával. Pisciotta új állításokkal bővített ki egy korábbi keresetet, amelyet idén nyáron adott be szexuális zaklatás és szerződésszegés vádjával – írja a Rolling Stone.

A frissen hozzáadott kiegészítésben Pisciotta azt állítja, egy kaliforniai stúdiózásra meghívták őt és egy másik menedzsert. Azt mondták nekik, mindenkinek innia kell, ha maradni akar, de nem tudtak róla, hogy az ital ismeretlen kábítószert is tartalmaz. Ezt követően, a kereset szerint, zavartnak érezte magát, „úgy érezte, nem ura a testének”. Beszámolója szerint csak évekkel később derült ki, hogy állítólag szexuálisan bántalmazták ezen az éjszakán: állítása szerint ezt maga West árulta el neki később. A keresetben az áll, hogy az ominózus stúdiózáson Sean 'Diddy' Combs is ott volt, Pisciotta őt nem vádolja semmivel.

Lauren Pisciotta korábban OnlyFans-modell volt, 2021 és 2022 között dolgozott Kanye Westnek, kezdetben a divatcégénél, ezt követően lett személyi asszisztense. Az eredeti keresetben azt is állította, hogy West maszturbált, miközben telefonon beszélt vele, egy alkalommal pedig a szeme láttára elégítette ki magát, miután „csapdába ejtette” őt egy privát helyiségben a magánrepülőgépén.

West jogi képviselője szerint a vádak alaptalanok, és korábban Pisciotta zsarolta a rappert, mert az nem fogadta a nő közeledését.

Az eredeti, idén nyáron beadott keresetben egyébként Pisciotta azt állította, hogy rövid munkaviszonya alatt West szexuális tartalmú üzeneteket küldött neki, amelyek közül néhány pornográf videót is tartalmazott. A nő szerint 2022-ben hirtelen kirúgták, és azóta sem kapta meg a végkielégítését. Ezzel szemben Kanye West jogi csapata viszontperli őt, ugyanis szerintük Pisciottát azért bocsátották el, mert nem volt megfelelően képzett, túl magas fizetést kért, illetve „következetesen szexuális kényszerítést alkalmazott”, hogy pénzt és anyagi javakat követeljen.