ma 2024.10.14 13:58
Olvasási idő 3:47
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: konfliktusok, kimerültség és szerencse is érhet a héten

ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Mutatjuk, mire számíthatsz a héten a csillagjegyed szerint.

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten vízválasztóhoz érhetsz, ugyanis egy külső körülmény miatt döntés elé kényszerülsz. Csak rajtad múlik, hogy hogyan alakítod a jövődet, ám érdemes nem hirtelen meghoznod a végső választ. Fontold meg jól, írj egy listát az ellenérvekkel és a pozitív aspektusokkal, hogy átlásd a helyzetet. Ne ijedj meg, ha úgy érzed, nem tudsz megfelelő döntést hozni, végül minden egy alakul, ahogy kell. Szerencsére rengeteg támogatást kapsz a barátaidtól és családodtól, nyugodtan kérd ki a véleményüket, ám igyekezz a saját megérzésedre alapozni a döntést.

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ezen a héten inkább ne hozd meg életed legfontosabb döntéseit, ugyanis most inkább az elvonuláson, megfigyelésen lehet a hangsúly. Igyekezz minél több időt tölteni saját magaddal, hiszen már rég volt olyan, hogy csak befelé figyeltél volna. Tervezz meg egy napot, amikor csak azt csinálsz, amire már egy ideje nem volt lehetőséged. Próbálj meg kimaradni a baráti körödben éppen kirobbanó botrányból, és lehetőleg ne foglalj állást se, hiszen később megbánthatsz vele valakit. 

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A következő napokban fontos lesz a mértéktartás, érdemes lenne gondolkodnod, mielőtt cselekszel. A héten impulzív lehetsz és olyan dolgokat csinálnál, melyeket sosem gondoltál volna magadról, éppen ezért fontos, hogy kicsit lehiggadj és átgondold, jó ötlet-e az, amit tenni készülsz. Kérd ki a barátaid véleményét, akik segítenek megfelelő döntést hozni az életed minden területén. 

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szerencsére nincsenek fekete felhők a fejed felett, nem kell semmilyen gondtól tartanod, a héten úgy érezheted, hogy minden a helyére kerül. Végre nem kell senkinek megfelelned, csak magadnak, mivel megszabadultál azoktól az emberektől, akik valamilyen módon csak lehúzták az energiáidat. Habár nagyon jószívű vagy, ne hagyd, hogy kihasználják a jóindulatod. A hét második felében izgalmas meglepetésben lehet részed, akár egy spontán randi, akár egy hirtelen utazás várhat rád. 

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A csillagok állása miatt enerváltnak érezheted magad a következő pár napban, de ha odafigyelsz az egészséges táplálkozásra és testmozgásra, sokkal energikusabb és élettel telibb lehetsz. Ne hagyd, hogy a hangulatod lehúzzon, próbálj meg aktívan pihenni, kirándulj a barátaiddal, vagy iratkozz be egy kézműves foglalkozásra, a lényeg, hogy feltöltsön energiával. Ha nem tudod, hogyan dönts egy adott dolog kapcsán, kérd ki a környezeted véleményét. Persze úgyis a saját megérzésedre hagyatkozol, de az is lehet, hogy valaki remek tanáccsal lát el.

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A követező pár napban úgy érezheted, mintha neked semmi nem jönne össze. Lehet, hogy ez nem a te heted lesz, ám ne csüggedj. A hétvégére minden visszaáll a normális kerékvágásba. Néhány apró döccenő ellenére se hagyj fel azokkal a dolgokkal, amiket szeretsz csinálni, ahogy a céljaid megvalósítását se halaszd másnapra. Tégy meg mindent annak érdekében, hogy ne érezd magad leküzdve az apró, idegesítő dolgok miatt, melyek akadályozhatnak.

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Feszültnek és idegesnek érezheted magad a következő pár napban, amely a bolygók állása miatt lehet. Ne aggódj, nem tart örökké, ahogy a rossz kedved is elmúlik. A hét első felében inkább mondd le azokat a programokat, amelyeket lehet, hogy kicsit befelé fordulva, egyedül töltsd a szabad perceidet. Ha nem muszáj, ne menj bele kényes témákba se a családoddal, sem pedig a barátaiddal, hiszen csak veszekedés lesz a vége. Igyekezz a dolgok pozitív oldalára koncentrálni.

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Elképzelhető, hogy úgy érzed, mindenki meg akarja mondani, mit csinálj. Az elmúlt időszakban rengeteg kéretlen tanácsot kaptál a jelenlegi helyzeteddel kapcsolatban, ám senki nem tudja rajtad kívül, pontosan hogy érzed magad és miken mész keresztül, így nem is tud senki olyan tanáccsal ellátni, amely valóban hasznos lenne. Ne neheztelj azokra, akik segíteni próbálnak, hiszen csak jót akarnak neked. Légy asszertív és beszéld meg a környezeteddel, hogy pontosan minek örülnél és hogyan tudnának igazán segíteni. Fontos, hogy őszintén elmondd, hogy érzed magad. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Fontos, hogy kiemelt hangsúlyt fordíts az egészségedre a héten. Igyál rengeteg vizet, egyél sok zöldséget és igyekezz minél többet mozogni, így nemcsak fizikailag, de lelkileg is sokkal jobban érzed majd magad. A héten a telihold és a bolygók állása miatt szerencséd lehet, ugyanis némi plusz pénz ütheti a markod. Próbáld meg nem elherdálni, hanem eltenni a nehezebb időkre. Habár szeretsz impulzusok alapján dönteni, most fontos, hogy higgadtan hozd meg azt a döntést, ami nemcsak rád, de másokra is hatással lehet. 

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy kicsit nehezebben éled meg a sulit vagy a munkát a napokban. Úgy érezheted, hogy nem tudsz teljesíteni és nehezen koncentrálsz. Ne aggódj, ez az érzés Hamar elmúlik, a hűvös idő és az egyre rövidülő nappalok miatt természetes, hogy kicsit lehangoltabb vagy. Próbálj meg minél több szünetet beiktatni a tanulásba és ne üldögélj sokat egy helyben. Sétálj minél többet, lehetőleg a szabadban, hogy frissen tartsd testedet és az elmédet is. Nem mellesleg, így sokkal könnyebben tudsz fókuszálni is.

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Rengeteg stressz ért az elmúlt hetekben, és hiába próbálnád kipihenni magad és feldolgozni a felgyülemlett feszültséget, valahogy sosem sikerül. Lehet, hogy nem tudsz elég időt egyedül tölteni. Próbálj meg kialakítani akár csak pár percet naponta, melyet egyedül, a gondolataidba merülve töltesz. Vízöntőként nagyon fontos számodra az egyedüllét, így lehet, csak egy fél óra kikapcsolódás hiányzik, amit másoktól elzárva, magaddal tölthetsz. Ne aggódj, a héten nem kell konfliktusoktól tartanod, ahogy túl sok nehézség sem ér. Igyekezz minél jobban ellátni a feladataidat, hogy kiemelkedhess a versenytársaid közül. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Fontos, hogy most higgadt maradj, habár az elmúlt hetekben elég sok problémád adódott. Lehet, hogy párkapcsolati, lehet, hogy családi konfliktusok miatt fájt a fejed, a jó hír, hogy a héten fellélegezhetsz. Minden nehézséget megoldottál és nem kell amiatt aggódnod, hogy tovább tornyosulnak a problémák előtted, hiszen a csillagok állása szerint nyugodt, kiegyensúlyozott napok elé nézel. Próbáld meg kihasználni a nyugis pillanatokat: pihenj minél többet, nézz sorozatokat, filmeket, menj el moziba vagy találkozz a barátaiddal. Szervezz minél több olyan programot, amely vidámsággal, jó érzéssel tölt el. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!