ma 2024.10.12 9:46
Olvasási idő 0:59

Jön a Refresher x Most Morning Disco, ahol végigbulizhatod a barátokkal a vasárnap délelőttöt még a húsleves előtt

Jön a Refresher x Most Morning Disco, ahol végigbulizhatod a barátokkal a vasárnap délelőttöt még a húsleves előtt
Forrás MOST Bisztro
ÉLETMÓD REFRESHER

Itthon még kevésbé ismert a daytime partyk világa, pedig egyre többen vannak, akik a sötét éjszakák helyett inkább napközben, frissen és kipihenten buliznának egyet. A Refresher x Most Morning Disco eseménye a nappali szórakozást hozza el nektek!

Miért kellene feláldozni egy buliért az éjszakai pihenést, ha akár vasárnap délelőtt is lehet jó zenére táncolni? A Refresher x Most Morning Disco egy Magyarországon kevésbé ismert koncepciót, a napközbeni bulizást veszi alapul, mely szerint a déli napfényben, frissen és kipihenten is lehet, sőt érdemes elindulni a buliba a barátokkal, hogy aztán a nap többi része már tényleg a pihenésről szóljon. A Daytime partyk egyre népszerűbbek külföldön, az szemléletváltó bulizást a REFRESHER Magyarország még egy kis extrával szeretné felejthetetlen élménnyé tenni. 

A Most Kortárs Bisztróban október 20-án, vasárnap délelőtt különleges, dedikált Refresher menüvel köszöntheted a napot, a brunch-csal egybekötött bulihoz pedig olyan ismert DJ-k biztosítják a zenét, mint Marosi, Kiqo és Adis, akikkel többek között a SantSat nyári eseménysorozatán is találkozhattál már. 

Három szuper DJ-vel és különleges reggelivel vár a Refresher Morning Disco, legyen buli a vasárnap is! Forrás REFRESHER Magyarország

A Most Kortárs Bisztró egyedi hangulatával, a falakról visszaköszönő modern művészeti alkotásokkal és hatalmas belterével tökéletes helyszín ahhoz, hogy egyszerre bulizz és töltsd fel magad a legfinomabb reggeli falatokkal. 

A bisztró külön erre az eseményre dedikált Refresher x Most Morning Disco menüvel készül: 

  • Koktélok:
    Mango Mimosa - 3.240 forint
    Espresso Martini - 2.880 forint
  • Mocktailok:
    Mango Mule - 2.180 forint
    Kávé Kombucha - 1.890 forint
  • Ételek:
    Full-cheese bagel - 3.300 forint
    Egg Bhurji - 3.300 forint
    Cardamom pancake - 2.500 forint
refresher morning disco most
Forrás MOST Bisztro

Neked nincs más dolgod, mint összehívni a barátokat, beállítani az ébresztőt, és vasárnap reggel 10 és délután 15 óra között táncolni és enni egy finomat az első Refresher x Most Morning Discóban! Jelezz vissza nekünk részvételi szándékodról az itt található Facebook-eseménynél, kapd fel a legkényelmesebb vasárnapi szetted és bulizz velünk egy jót a vasárnapi húsleves előtt október 20-án a MOST-ban!