ma 2024.10.13 9:48
Olvasási idő 1:50
Krajnyák Petra

Rózsaszín masnik, burzsuj maximalizmus, barna bőrök és soft power: Mutatjuk, szerintünk mik lesznek 2025 legforróbb trendjei

Rózsaszín masnik, burzsuj maximalizmus, barna bőrök és soft power: Mutatjuk, szerintünk mik lesznek 2025 legforróbb trendjei
Forrás first view
DIVAT LONDON MILÁNÓI DIVATHÉT NEW YORK-I DIVATHÉT PÁRIZSI DIVATHÉT

A tervezők a 2024-es őszi divathónapban sem fogták vissza magukat, így a romantikus múlt századi daraboktól kezdve a modern balettruhákig rengeteg különleges darabot megálmodtak. Nézzük, ilyen trendekre számíthatunk jövőre!

A dizájnerek idén sem tartották rövid pórázon fantáziájukat, így meglehetősen sokszínű, változatos kollekciók landoltak a kifutókon. Nézzük, milyen trendek fogják meghatározni a 2025-ös tavaszi-nyári időszakot, amelyek közül minimum egy megdobogtatja majd a szíved.

Kalóz nadrág

A capri nadrág idén már megtörte a földet súroló mom jeans hatalmát, így utat törtek a bokavillantó, buggyos kalóz nadrágoknak.

divathét párizs new york 2025 tavasz nyár kollekció modell trendekdivathét párizs new york 2025 tavasz nyár kollekció modell trendekA Louis Vuitton 2025-ös Ready-to-Wear kollekciója.A Louis Vuitton 2025-ös Ready-to-Wear kollekciója.
Galéria megtekintése
(9)

Pink, pink, pink

A társadalom végre elengedte a hiperfeminin ruhákhoz társított előítéleteket, így a rózsaszín és annak valamennyi árnyalata továbbra is jolly joker lesz.

Simone RochaSimone RochaPradaMoschino
Galéria megtekintése
(5)

Burzsuj maximalizmus

Az elegancia új értelmet nyer a gazdagon díszitett A-vonalú szoknyák, a szőrmék, habos-babos fodros empire derekú ruhák és a csipkekesztyűk térhódításával. A különböző rétegekkel nem kell fukarkodni, nyugodtan pakold egymásra a csipkeszoknyákat és bátran keverd a színeket, mintákat.

Bora AksuBora AksuValentinoValentino
Galéria megtekintése
(11)

Buborékszoknya

A Gossip Girl által elindított trendek egyike volt a buborék szabásvonal, jövőre pedig valószínűleg ismét visszatér.

Cecilie BahnsenCecilie BahnsenCecilie BahnsenVictoria Beckham
Galéria megtekintése
(6)

Masnik

Olybá tűnik, hogy a balletcore nem a tiszavirágéletű mikrotrendek egyike. Jövő tavasszal továbbra is masnival teheted fel az i-re a pontot. 

Vivienne WestwoodValentinoValentinodivathét párizs new york 2025 tavasz nyár kollekció modell trendek
Galéria megtekintése
(7)

Asszimetria

A szabályok arra vannak, hogy megszegjük őket – mondták a tervezők, s ezzel beköszöntött a harmonikus disszonancia kora. A vállvillantás sosem megy ki a divatból, de jövőre a félvállas ruhák reneszánszukat élik majd.

Október 1-jén véget ért a párizsi divathét, s ezzel együtt a divathónap, polgári nevén szeptember is gyors elszállt. Most pedig nézzük milyen trendekre számíthatunk 2025-ben.Október 1-jén véget ért a párizsi divathét, s ezzel együtt a divathónap, polgári nevén szeptember is gyors elszállt. Most pedig nézzük milyen trendekre számíthatunk 2025-ben.Október 1-jén véget ért a párizsi divathét, s ezzel együtt a divathónap, polgári nevén szeptember is gyors elszállt. Most pedig nézzük milyen trendekre számíthatunk 2025-ben.Október 1-jén véget ért a párizsi divathét, s ezzel együtt a divathónap, polgári nevén szeptember is gyors elszállt. Most pedig nézzük milyen trendekre számíthatunk 2025-ben.
Galéria megtekintése
(19)

Fehér

A monokróm öltözködés non plus ultárja 2025-ben a fehér fehérre halmozása lesz.

Vivienne Westwooddivathét párizs new york 2025 tavasz nyár kollekció modell trendekdivathét párizs new york 2025 tavasz nyár kollekció modell trendekdivathét párizs new york 2025 tavasz nyár kollekció modell trendek
Galéria megtekintése
(20)

Hosszú zoknik, színes harisnyák

Ha a maximalizmus távol áll tőled, de szeretnél egy kis pikantériát vinni szettjeidbe, egy bohém mintás zoknival vagy egy színes harisnyával megteheted. A térdzoknik, csipkés harisnyák, combfixek pedig tovább fokozzák a szetted szexuális töltetét.

divathét trend tavasz nyárValentinoSimone RochaSimone Rocha
Galéria megtekintése
(13)

Azok a 70-as évek...

A divat továbbra is ismétli önmagát, így ezúttal a 70-es évek elevenedhet meg majd gardróbodban. Akár a diszkóláz, akár békeszerető hippiéletérzés ragad magával, mindenképp találsz majd azonosulási pontot az évtizeddel. 

divathét párizs new york 2025 tavasz nyár kollekció modell trendekdivathét párizs new york 2025 tavasz nyár kollekció modell trendekdivathét párizs new york 2025 tavasz nyár kollekció modell trendekValentino
Galéria megtekintése
(8)

Történelem

A 20-as évek flapper és estélyi ruhái, a 30-as évek szatén ruhái, az art deco. A múlt század valamennyi érája megelevenedik majd ruháinkon.

ValentinoFendiFendiFendi
Galéria megtekintése
(9)

Kalapok

A fejfedők puszta létezéséről is gyakran megfeledkezünk, pedig a széles karimájú kalapok a sikk netovábbját jelentik.

Vivienne WestwoodPradadivathét trend tavasz nyárMoschino
Galéria megtekintése
(8)

Szatyortáska

A túlméretezett táskák sokoldalúságukkal sokak szívét megdobogtatták, a feneketlen darabok közül a szatyortáska lesz a 2025-ös év slágere.

Tory BurchTory BurchTory BurchTory Burch
Galéria megtekintése
(8)

Nude

A testünk lehet a legjobb kiegészítőnk, ezt pedig az alakunkat megvillantó, áttetsző anyagok teszik lehetővé. A szemérmesebbek pedig bőrszínbe bújva érhetik el a meztelen hatást.

Victoria BeckhamVictoria BeckhamVictoria BeckhamVetements
Galéria megtekintése
(11)

Díszes gallérok

A kerekded gallérok báját szőrmével, fodrokkal és csipkével fokozták a tervezők, így tökéletesen alkalmas, hogy szettünk központi eleme legyen.

Bora AksuChopova Lowenadivathét párizs new york 2025 tavasz nyár kollekció modell trendekdivathét párizs new york 2025 tavasz nyár kollekció modell trendek
Galéria megtekintése
(9)

Homokóra

A homokóra alakot varázsoló ruhák a nőiesség netovábbját jelentik, azonban a pusztán váll hangsúlyos vagy épp széles csípőt imitáló darabok teljes spektrumot lefedik. A puffos ujjú, lágy nőies darabok mellett az erőt sugárzó, széles vállú öltönyök előtérbe kerülnek és az krinolint idéző szoknyák is megjelennek majd.

VetementsVetementsdivathét párizs new york 2025 tavasz nyár kollekció modell trendekdivathét párizs new york 2025 tavasz nyár kollekció modell trendek
Galéria megtekintése
(24)
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!