ma 2024.10.14 12:57
Olvasási idő 0:30
Szöllősi Anna

Sorozatbeli apja adta össze a Sex Education színészét, Connor Swindellst és párját, Amber Andersont

ARCOK ALISTAIR PETRIE AMBER ANDERSON CONNOR SWINDELLS ESKÜVŐ HÁZASSÁG SEX EDUCATION SKÓCIA

Összeházasodott a "Sex Education" színésze, Connor Swindells és szintén színész, a "Peaky Blindersből" ismert párja, Amber Anderson. A ceremónián Swindells sorozatbeli apja, Alistair Petrie is fontos szerepet kapott.

A Netflix sikersorozatának Adamje, Connor Swindells és a Peaky Blinders színésznője, Amber Anderson Skóciában mondták ki a boldogító igent. A ceremóniát Swindells sorozatbeli édesapja, a Sex Education Mr. Groffja, vagyis Alistair Petrie vezényelte le – írja a brit Vogue.

A két színész a Autumn de Wilde által rendezett, 2020-as Emma című film forgatásán találkozott először, kezdetben jó barátok voltak, majd a koronavírus-járvány miatti lezárások ideje alatt kerültek közelebb egymáshoz, a lánykérésre pedig Botswanában, egy mintegy 1400 éves majomkenyérfa tövében került sor.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

British Vogue (@britishvogue) által megosztott bejegyzés

A pár a Skót-felföldön házasodott össze, ahol a ceremóniát Petrie hagyománytisztelő módon kiltben (skót szoknyában) celebrálta. Az esküvőn Anderson egy Vivienne Westwood ruhát viselt fátyollal, Swindells pedig egy kétrészes, tengerészkék öltönyben állt a násznép elé.