ma 2024.10.10 13:08
Olvasási idő 0:56
Krajnyák Petra

Emmanuel Macron Párizsban marasztalja Emilyt

ARCOK EMILY PÁRIZSBAN EMMANUEL MACRON FRANCIAORSZÁG NETFLIX PÁRIZS SOROZATOK

A francia elnök szerint az "Emily Párizsban" nagyon jót tett az ország imidzsének és turizmusának, ezért harcolni fognak azért, hogy a sorozat mielőbb visszatérhessen az országba. Ehhez azért Róma polgármesterének is volt pár szava.

Emmanuel Macron francia elnök a Variety szerdán megjelent interjújában sok egyéb más mellett annak is hangot adott, hogy rendkívül fontosnak tartja, hogy a Netflix Emily Párizsban című sikersorozatának főszereplője mielőbb visszatérjen a francia fővárosba.

Mint ismert, a sorozat negyedik évadában az Emily Collins által alakított marketingszakértő – megannyi szerelmi csalódás után – Olaszország felé vette az irányt. „Rómában semmi értelme egy Emily Párizsban című sorozatnak“ – mondta az elnök a lapnak, amikor a Netflixen futó romantikus komédiasorozatról kérdezték.

Macron szerint a sorozat nagyon jót tett Franciaország imidzsének, jótékonyan hatott az ország vonzerejére és turizmusára is. A francia elnök szerint éppen ezért egyenesen „harcolni fognak“ azért, hogy az ötödik évadban Emily visszatérjen a francia fővárosba, ami idén a nyári olimpiai játékoknak is otthont adott.

A Telex cikke szerint ez a kijelentés Roberto Gualtieri római polgármesterhez is eljutott, aki az interjú megjelenése után csupán annyit üzent Macronnak: „ne aggódjon: Emily Rómában jól van“.

A francia elnök egyébként állítása szerint nagyon büszke a feleségére, Brigitte Macronra, aki önmagát alakítva pár perc erejéig feltűnt a negyedik évadban. Amikor arról kérdezték, ő maga is szívesen cameózna-e a sorozatban, csak annyit válaszolt: ő nem olyan vonzó, mint a felesége.

Kiemelt tartalom
Nem kell megváltani a világot ahhoz, hogy egy tévéműsor minőségi legyen, és erre az Árulók legújabb évada a tökéletes bizonyíték Nem kell megváltani a világot ahhoz, hogy egy tévéműsor minőségi legyen, és erre az Árulók legújabb évada a tökéletes bizonyíték 2 nappal ezelőtt

Az Emily Párizsban legújabb évada két részletben, augusztus 15-én és szeptember 12-én landolt a Netflixen. A 2020 óta futó sikersorozatban egy amerikai marketinges, Emily Cooper szappanoperába illő életét követhetjük, aki a főnöke helyett költözött a francia fővárosba, hogy az amerikai nézőpontot képviselve (több-kevesebb sikerrel) felvirágoztasson egy helyi céget.