ma 2024.10.7 13:45
Olvasási idő 3:33
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: irigység, új lehetőségek, de nagy perpatvar is várhat rád

Heti horoszkóp: irigység, új lehetőségek, de nagy perpatvar is várhat rád
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Mutatjuk, mire nem árt odafigyelned a héten a csillagjegyed alapján!

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A következő napokban olyan lehetőség tárul eléd, mely elsőre talán ijesztő lehet, mégis új célt adhat. Könnyen elképzelhető, hogy eddig nem arra haladtál, amerre szerettél volna, így most akár válthatsz is egy olyan irányába, amit sokkal inkább magadénak érzel. Ne aggódj a pénz miatt, a héten olyan helyről kapsz egy kis plusz összeget, melyre nem számítottál. Ne akarj mindenkinek megfelelni, ne engedd, hogy azt éreztessék veled, hogy nem vagy elég jó.

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szerencsés heted lesz, hiszen nagyjából minden úgy alakul majd, ahogy eltervezted. Nem jön közbe semmilyen kellemetlenség, nem kell új megoldásokon törnöd a fejed, hiszen minden zökkenőmentesen, a terv szerint halad. Azért ne bízd el magad, mindig legyen B terved is. Érdemes többet kimozdulnod otthonról, ha elmész egy házibuliba, általában te vagy a középpontba, hiszen mindenki szereti hallgatni az izgalmas – és általában kissé eltúlzott – történeteidet. 

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Kiderül, hogy a környezetedben valaki irigy rád, legyen az akár egy iskolatársad, akár egy barátod. Emiatt előfordulhat, hogy megpróbál keresztbe tenni neked, de ne hagyd, hogy ez eltántorítson a célod megvalósításáról. Légy nagyvonalú és ne foglalkozz a rosszakarókkal. Szerencsére sokan állnak melletted, így mindig van kivel megosztanod az örömhíreket. A napokban rád törhet az alkotási vágy, tele leszel kreatív energiákkal, melyeket érdemes lesz kihasználnod.

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A következő napokban hirtelen sokkal többen érdeklődnek irántad, mint eddig. Magabiztos kisugárzásod feltűnt a környezeted számára, így ha van kiszemelted, most nyugodtan kezdeményezhetsz, hiszen az időzítés tökéletes. Tervezz különleges programokat és vegyél részt annyi randin, amennyin csak kedved van. Ne ijedj meg attól, ha valakinek komoly szándékai vannak, hiszen mindenki jól járna veled. Ha párkapcsolatban vagy, lepd meg partnered egy romantikus élménnyel.

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy a barátaid össze akarnak hozni valakivel, és annak ellenére, hogy a vakrandi rizikós lehet, megvan rá az esély, hogy jól sül el. Vegyél részt minél több olyan eseményen, amely kimozdít a komfortzónádból, hiszen így születnek a legjobb ötleteid. Próbálkozz olyan dolgokkal, amikkel eddig sosem, próbálj ki új sportokat, vagy iratkozz be egy tanfolyamra. Lehet, hogy így nem csak új inspirációt, új barátságokat is köthetsz. Ne aggódj amiatt, hogy túl sok teendőd gyűlik fel, igyekezz mindig priorizálni és a legfontosabbakat elintézni.

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy itt az ideje, hogy jobban megismerkedj az iskolatársaiddal vagy kollegáiddal, hiszen könnyen előfordulhat, hogy sokkal több közös van bennetek, mint gondolnád. Hívd meg őket vacsorázni vagy kávézni, és próbáld meg elmélyíteni a már meglévő kapcsolatokat. A héten tölts időt azokkal a szeretteiddel is, akikkel már rég nem találkoztál. Ha ügyes vagy, egy jó lehetőségnek köszönhetően előreléphetsz, akár iskolai projektről, akár munkahelyi feladatról van szó. 

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A napokban fellendül a szerelmi életed, így készülj fel rá, hogy egynél több randid is lehet. Igyekezz mindig készen állni egy új ismeretségre, hiszen nem tudhatod, hogy a boltban, az uszodában vagy éppen a buszon találkozol valakivel. A szerelmi életed mellett a kreatív energiáid is felgyűlnek, melyek jól jöhetnek majd egy fontos teendő elvégzéséhez. Ha ügyes vagy, akár még az iskola- vagy munkatársaidat is lenyűgözheted a  prezentációddal.

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Fontos teendőid vannak a héten, ám te mégis halogatod a feladatok elvégzését. Próbálj meg szabaddá tenni egy délutánt, és bűntudat nélkül csak magaddal foglalkozni, hogy rájöhess, mi lehet az oka a kedvtelenségednek. Lehangolt vagy és nem tudod magad semmivel sem motiválni, így érdemes utánajárnod, hogy mi a kiváltó ok. Ne hagyd, hogy felemésszenek a negatív gondolataid, hiszen a rosszabb időszakot mindig egy jó követi. Kérj segítséget akár rokonaidtól, akár barátaidtól, ha úgy érzed, úszol a teendőkben és egyedül nem birkózol meg velük. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szerencsés vagy, hiszen egy olyan dolgot tanulsz, amit nem sokan. Éppen ezért előfordulhat, hogy a héten többen is megkeresnek majd a szakértői véleményeddel kapcsolatban. Nem baj, ha ez egy hobbi, vagy egy olyan téma, amiben elmélyült a tudásod, a lényeg, hogy a környezeted szeretne minél többet megtudni róla. Segíts nekik, hiszen az is lehet, hogy akár még sikered is lehet a dologban. Számíts azonban konfliktusra, a következő napokban egy hozzád közel álló személy megharagudhat rád egy aprónak tűnő dolog miatt, ám ha nem beszélitek meg, könnyen elfajulhat a probléma.

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Tehetséges vagy és ezt a környezeted is tudja. Emellett pedig megvan benned a kellő szorgalom és alázat, így gyakorlatilag bármit elérhetsz az életben, amit csak akarsz. Probléma csak az, hogy nem tudod, valójában mire vágysz. Ne aggódj, hiszen ez úgyis magától kialakul majd és tudni fogod, amikor itt az ideje. Ne stresszelj az élet nagy kérdésein, inkább tölts időt a barátaiddal és menj ki a szabadba még a nagy hideg beköszönte előtt, hogy minél több friss levegőt szívhass, ettől ugyanis sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lehetsz.

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A hét tökéletes alkalom az utazásra, így pakolj be a hátizsákodba és nézz ki egy olcsó úti célt, akár belföldi, akár külföldi városról legyen szó. Még jobb, ha természetbe mész, hiszen ilyenkor kitisztulnak a gondolataid, a hosszabb túrák pedig feltöltenek energiával. Légy résen, ugyanis egy rosszakaród mindent megtesz annak érdekében, hogy elrontsa a kedved. Ne veszítsd el a fejed egy vita hevében sem.

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Általában a karrierednek élsz és a jelenlegi időszakban is mindent megteszel azért, hogy minél többet kihozz magadból. Fejleszd képességeidet és ne hagyd, hogy az apró kudarcok lelombozzanak, hiszen csak így tanulhatsz. Fektess be energiát abba a dologba, amit igazán szeretsz csinálni, így garantáltan sikeres leszel benne. A szerelmi életedben most változás várható, mégpedig pozitív irányba.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!