ma 2024.10.14 14:33
Olvasási idő 1:00
Szöllősi Anna

Egyszerre két lépcsőfokot akar ugrani, arénakoncertet jelentett be Manuel

ZENE KONCERT MANUEL MVM DÓM

A Budapest parkos telt házas buli sikerén felbuzdulva Manuel bejelentette, hogy az MVM Dome-ban tartja első arénás koncertjét.

Újabb mérföldkőhöz érkezett Gödöllei Emánuel, azaz Manuel karrierje. Az énekes-rapper hétfő délután az Instagram-oldalán jelentette be, hogy 2025. február 15-én a budapesti, nagyjából 20 ezres tömeg befogadására alkalmas MVM Dome-ban ad koncertet.

„Számomra nem volt kérdés, ha megvan az első telt házas Budapest Park, akkor az új lemezemet a Papp László Sportarénában vagy a valamivel nagyobb MVM Dome-ban szeretném bemutatni. Végül arra jutottam, hogy ne egy, hanem rögtön két lépcsőfokot ugorjunk, amivel meglepünk mindenkit. Biztos vagyok benne, ha egy albummal aktualitást adok a koncertnek, meg tudom tölteni a helyszínt, ezért mindent meg is teszek“ – idézte Manuelt az Index.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

MNL (@manuelsingx) által megosztott bejegyzés

Mint mondja, legelső kiadójánál, a Gold Recordnál korainak gondolták az arénás koncertet, majd az Astro Music kiadóhoz igazolt, ahol a nagy mérföldkő mellett egy hamarosan megjelenő második album is kilátásban van.

Kiemelt tartalom
Ilyen volt a Sziget negyedik napja képekben - REFRESHER fotóbeszámoló Ilyen volt a Sziget negyedik napja képekben - REFRESHER fotóbeszámoló 2024.8.11 13:21

„Tényleg nagyon örülök, hogy végre olyan emberekkel dolgozhatok, akikkel egyezik a mentalitásunk és a víziónk arra vonatkozólag, hogy milyen irányba kellene vinni a karrieremet” – mondja Manuel. 

A posztból az is kiderül, hogy a jegyértékesítés október 21-én, azaz jövő hétfőn, indul a jövő évi bulira.

Nem csak a zenéje miatt figyelt fel rá az ország 

Nemrég nagy visszhangot keltett, hogy a 2019-es X-Faktor felfedezettjének börtönbe kellett vonulnia. Manuelt 2017-ben marihuánabirtoklásért tartóztatták le, amikor néhány barátjával együtt elkapták őt egy bevásárlóközpont lépcsőházában, ahol füves cigit tekertek.

Mivel nem dolgozta le a rá kiszabott 80 órányi közmunkát, Manuelnek idén nyáron 20 napra fogházba kellett vonulnia. Szabadulása után a Refreshernek nyilatkozott először a magyar büntetés-végrehajtásban szerzett tapasztalatairól:

Kiemelt tartalom
Exkluzív interjú Manuellel a fogház után: Nem ez volt az első alkalom, hogy üres kenyeret eszem és vizet iszom hozzá Exkluzív interjú Manuellel a fogház után: Nem ez volt az első alkalom, hogy üres kenyeret eszem és vizet iszom hozzá 2024.7.3 19:38