2024.7.3 19:38
Olvasási idő 0:39

Exkluzív interjú Manuellel a fogház után: Nem ez volt az első alkalom, hogy üres kenyeret eszem és vizet iszom hozzá

VIDEÓ BÖRTÖN INTERJÚ MAGYAR ZENE MANUEL

Hogyan élte meg húsznapos fogházbüntetését Manuel, és vajon mit csinálna másképp most, hogy túl van a büntetésen? Az énekes-rapperrel a szabadulása után a REFRESHER Magyarország stúdiójában beszélgettünk.

„Tesóm, ha te bemész doboz cigikkel, akkor téged le fognak szurkálni, meg el fogják vágni a torkodat, ne merj aludni este” – ilyen tanácsokat kapott Manuel mielőtt belépett a fogházba, mesélte a REFRESHER Magyarországnak néhány nappal azután, hogy hazatérhetett húsznapos fogházi tartózkodásából. Bár sok nehéz pillanatot élt meg az elmúlt hetekben, állítása szerint rengeteget tanult belőle, mégsem gondolja, hogy például albumot adna ki a rá kiszabott szabadságvesztés miatt.

Az énekes-rapper ügye még 2017-ben kezdődött, amikor néhány barátjával együtt elkapták őt egy bevásárlóközpont lépcsőházában, ahol éppen füves cigit tekertek. Manuel nem dolgozta le a rá kiszabott 80 órányi közmunkát, ezért kellett végül fogházba vonulnia. Ennek tapasztalatairól nekünk mesélt először: az előadót többek között arról kérdeztük, hogyan élte meg a mögötte álló heteket, mi volt számára a legnehezebb odabent, és mi volt az első dolga a szabadulása után.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, a Spotifyon és a Facebookon is!