ma 2024.10.16 17:25
Olvasási idő 0:42

Sean 'Diddy' Combs a börtönből posztolt Instagramjára

ARCOK BÖRTÖN SEAN COMBS - PUFF DADDY, P. DIDDY, DIDDY

A rapper jelenleg is őrizetben van, kislánya születésnapjáról azonban nem feledkezett meg.

Sean ‘Diddy‘ Combs a börtönből posztolt Instagramra, derül ki az NME cikkéből. A rappert múlt hónapban tartóztatták le New Yorkban, ezt követően többek között szexkereskedelemmel, zsarolással és szexuális zaklatással is megvádolták, ő azonban eddig minden vádpontban ártatlannak vallotta magát. 

Diddyt azután sem engedték ki, hogy 50 millió dolláros (38,4 millió font) óvadékot ajánlott fel, sőt, a hírek szerint megfigyelés alá helyezték, nehogy öngyilkosságot kövessen el,  amíg a tárgyalásra vár. A producer azóta fellebbezett az óvadék megtagadása ellen, tárgyalása 2025. május 5-én lesz.

Kedden több mint három hónapnyi csendet követően Diddy újra posztolt Instagram-oldalára boldog születésnapot kívánva kislányának, a két éves Love-nak. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

LOVE (@diddy) által megosztott bejegyzés

Combs jelenleg a New York-i Brooklynban található Metropolitan Detention Centerben tartózkodik szövetségi őrizet alatt, a Rolling Stone magazin szerint amennyiben elítélik őt, akár 15 év börtönbüntetést is kaphat. 

Kiemelt tartalom
Úgy gyarapodnak a súlyos szexuális bűncselekményekről szóló vádak Sean Diddy Combs ellen, hogy már követni is nehéz Úgy gyarapodnak a súlyos szexuális bűncselekményekről szóló vádak Sean Diddy Combs ellen, hogy már követni is nehéz 2024.4.20 10:42

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Diddy potenciálisan újabb perekkel nézhet szembe, a mintegy 120 embert képviselő texasi ügyvés, Tony Buzbee szerint szexuális zaklatás, nemi erőszak és szexuális kizsákmányolás vádjával tervezik perelni a rappert, ráadásul gyerekek is vannak az áldozatok között.