ma 2024.10.2 15:47
Olvasási idő 0:47
Szécsi Krisztián

Tovább dagad a Diddy-botrány: százhúszan perelhetik be az amerikai rappert

ARCOK DROG SEAN COMBS - PUFF DADDY, P. DIDDY, DIDDY SZEXUÁLIS ERŐSZAK SZEXUÁLIS ZAKLATÁS

Letartóztatása után sokszorosára duzzadhat Sean Diddy Combs szexbotránya. A perelni készülők között ráadásul olyan is van, aki még csak kilencéves volt, amikor állítása szerint molesztálta a rapper.

Rövidesen mintegy 120 ember perelheti be Sean Diddy Combs amerikai rappert szexuális zaklatás, nemi erőszak és szexuális kizsákmányolás miatt, írja a BBC egy amerikai ügyvéd bejelentése nyomán.

A texasi Tony Buzbee egy keddi sajtótájékoztatón elmondta: nők és férfiak nagyjából fele-fele arányban képviseltetik magukat az Egyesült Államok több mint 25 államából származó vádlók között, közülük 25-en ráadásul kiskorúak voltak, amikor Combs zaklatta őket. Sőt, olyan is van köztük, aki csak kilencéves volt, amikor a vádak szerint molesztálta a zenész.

Sean 'Diddy' Combs
Sean 'Diddy' Combs Forrás Frazer Harrison / Getty Images

Buzbee közlése szerint mindenki egyéni pereket indít majd, az eljárások száma pedig a jövőben még tovább nőhet, mivel a vele együttműködő iroda szerint több mint háromezer, Combs erőszakosságával kapcsolatos telefonhívás futott be hozzájuk. A cég jelenleg több mint száz további esetet vizsgál.

Kiemelt tartalom
A Nem az Nem! – Megjelentek a NEpoharak, amelyekkel mindannyian felléphetünk a szórakozóhelyi zaklatások ellen A Nem az Nem! – Megjelentek a NEpoharak, amelyekkel mindannyian felléphetünk a szórakozóhelyi zaklatások ellen 2024.8.23 13:36

Ahogy korábban a Refresher is beszámolt róla, szeptember 16-án egy New York-i hotelben tartóztatták le Sean Diddy Combst, aki ellen szexuális zaklatás és emberkereskedelem vádjával indítottak eljárást.

Őrizetbe vétele után sorra láttak napvilágot az általa rendezett orgiákról, valamint az azokon elkövetett szexuális bűncselekményekről szóló történetek, állítólagos listák jelentek meg az ezeken a partikon résztvevő hírességekről az interneten.

Combs jelenleg szövetségi őrizetben van, tagadja az ellene megfogalmazott vádakat, amiket hazugságoknak és rágalmaknak nevezett, ügyvédje szerint kész, hogy bebizonyítsa ártatlanságát.