2024.9.17 15:06
Olvasási idő 0:55
Masszi-Rigó Csilla

Egy New York-i hotelben tartóztatták le P. Diddyt

ARCOK NEW YORK SEAN COMBS - PUFF DADDY, P. DIDDY, DIDDY SZEXUÁLIS ERŐSZAK SZEXUÁLIS ZAKLATÁS

Hétfő este letartóztatták, majd őrizetbe vették a szexuális bűncselekményekkel és emberkereskedelemmel vádolt Sean Diddy Combst, aki az ügyvédei szerint sem tökéletes ember, ugyanakkor úgy gondolják, hogy nem is bűnöző.

Letartóztatták Sean „Diddy” Combs amerikai rappert és zenei producert, aki ellen szexuális zaklatás és emberkereskedelem vádja miatt a közelmúltban több eljárás is indult – közölte ügyvédje a CNN-nel.

Az amerikai zenészt helyi idő szerint hétfő este a manhattani Park Hyatt Hotelben vették őrizetbe, a vádak és az ügy további részletei azonban egyelőre nem ismertek. Damian Williams New York-i ügyész szerint a letartóztatásra egy vádirat alapján került sor, amit várhatóan kedd reggel hoznak nyilvánosságra.

Cassie Ventura és P. Diddy 2017-ben Forrás Taylor Hill/Getty Images

Combs ügyvédje, Marc Agnifilo azt mondta: csalódottak a döntés miatt, az amerikai ügyészség szerintük igazságtalan büntetőeljárást folytat a rapper ellen, aki mindvégig együttműködő volt a vádemeléshez vezető nyomozásban, a vádak miatt múlt hét óta New Yorkban tartózkodott.

Csapata továbbra is ártatlannak gondolja a rappert, akinek Los Angeles-i és miami otthonaiban egy szexkereskedelmi ügy miatt tartottak házkutatásokat márciusban. 

Sean »Diddy« Combs egy zenei ikon, saját erejéből felemelkedett vállalkozó, szerető családapa és elismert filantróp, aki az elmúlt 30 évet azzal töltötte, hogy felépítsen egy komplett birodalmat, imádja a gyermekeit és felemelje a fekete közösséget. Nem tökéletes ember, de nem is bűnöző

– mondja Agnifilo, aki arra kérte a közvéleményt, addig senki ne ítélkezzen a zenész felett, amíg el nem ítélik.

Combs ellen az elmúlt egy évben összesen tíz per indult, ebből kilenc szexuális zaklatás miatt. Ő maga eddig minden jogsértést tagadott, de nyilvánosan bocsánatot kért, miután kikerült róla egy felvétel, amin brutálisan bántalmazta volt barátnőjét, Cassandra "Cassie" Venturát egy Los Angeles-i szállodában.