2024.5.20 13:29
Olvasási idő 1:01
Maier Péter

Reagált Diddy a kiszivárgott szállodai felvételekre, amelyeken rugdossa és megüti volt barátnőjét

ARCOK BÁNTALMAZÁS SEAN COMBS - PUFF DADDY, P. DIDDY, DIDDY SZEXUÁLIS ERŐSZAK

Azt mondja, vállalja a felelősséget, és egy ideje szakmai segítséget kért.

Instagram-videóban reagált Sean 'Diddy' Combs azokra a szállodai felvételekre, amelyek a napokban kerültek elő a CNN által, és amelyeken az látható, hogy földre löki, megüti és rugdossa exbarátnőjét, Cassie Venturát. 

Őszintén sajnálom

– áll a leírásában a közzétett videónak, amelyben a hiphop egyik legnagyobb mogulja arról beszél, hogy vállalja a felelősséget a tetteiért.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

LOVE (@diddy) által megosztott bejegyzés

„Nagyon nehéz visszagondolni életünk legsötétebb időszakaira, de néha meg kell tennünk” – fogalmaz Combs. „El voltam baszva. Elértem a mélypontot. Nem keresek kifogásokat. A viselkedésem azon a videón megbocsáthatatlan. Teljes felelősséget vállalok a tetteimért. Undorodom tőle. Akkor is undorodtam, amikor ezt tettem, és most is undorodom.”

„Elmentem és szakmai segítséget kértem, terápiára és rehabilitációra jártam. Kértem Istentől az ő kegyelmét és irgalmát. Nagyon sajnálom. De elköteleztem magam, hogy minden egyes nap jobb emberré váljak. Nem várok megbocsájtást. Őszintén sajnálom.”

– fogalmaz a rapper, akinek jogi képviselői korábban kategorikusan tagadták az ellene felhozott, egyre gyarapodó vádakat

Pénteken a CNN hozta nyilvánosságra azokat a videófelvételeket, amin Combs bántalmazza exbarátnőjét, Cassie Venturát a Los Angeles-i InterContinental Hotelben. A különböző szögekből rögzített, 2016-os felvételeken látszik, ahogy megüti Venturát, a földre löki, majd megrúgja. 

Kiemelt tartalom
A zaklatás lélektana: miért és hogyan lesz valakiből megszállott “stalker”? A zaklatás lélektana: miért és hogyan lesz valakiből megszállott “stalker”? 2024.6.6 17:07

A felvételek egybevágnak a nő 2023 novemberében indított perének részleteivel, amelyben Diddyt nemi erőszakkal és fizikai bántalmazással vádolta. Ezt a konkrét bántalmazást részletezte a keresetében, és azt állította, hogy megpróbálta elhagyni a férfit, miután az megütötte, aminek következtében monoklija lett. Azzal is vádolta, hogy 50 ezer dollárt fizetett a szállodának, hogy a biztonsági felvételeket megtartsa, és azok ne szivárogjanak ki. Ventura és Combs azóta peren kívül megegyeztek.