2024.5.19 12:36
Olvasási idő 1:05
Maier Péter

Videófelvételen látható, ahogy Diddy rugdossa és megüti az exbarátnőjét

ARCOK BÁNTALMAZÁS SEAN COMBS - PUFF DADDY, P. DIDDY, DIDDY SZEXUÁLIS ERŐSZAK
Érzékeny tartalom
A cikk tartalmazhat:
  • terméket vagy szolgáltatást 18 éven felüliek számára
  • szex, meztelenség vagy más felnőtt tartalom
  • erőszakos, véres vagy arra érzékenyek számára nem megfelelő tartalom
Igen, elmúltam 18 éves
És el szeretném olvasni a cikket.
Vissza a nyitóoldalraVissza

Újonnan kikerült szállodai felvételek támaszthatják alá a rapperrel szembeni vádakat.

Videón látható, ahogy Sean 'Diddy' Combs  rapper és zenei mogul rugdossa és bántalmazza egykori barátnőjét. A különböző szögekből rögzített, 2016-os felvételeken látszik, ahogy megüti Cassie Venturát, a földre löki, majd megrúgja. A bántalmazó mindeközben csak egy törölközőt visel. Ezután megragadja a pulóverénél fogva, és egy másik szoba felé húzza. A videót a CNN hozta nyilvánosságra, az amerikai hírszolgáltató oldalán megtekinthető.

A felvételen látható események, amelyeket állítólag a Los Angeles-i InterContinental Hotelben rögzítettek, egybecsengenek azokkal az állításokkal, amelyeket Ventura az 54 éves sztár ellen tavaly indított perben tett. A 37 éves r'n'b-énekesnő nemi erőszakkal és fizikai bántalmazással vádolta Combs-t, amelynek a kapcsolatuk alatt végig kitette, és néhány évvel azután kezdődött, hogy 2005-ben vagy 2006-ban először találkoztak.

„A hallgatásban és sötétségben eltöltött évek után végre készen állok arra, hogy elmondjam a történetemet, és felemeljem a szavam a magam és más nők érdekében, akik erőszakkal és bántalmazással szembesülnek a kapcsolataikban”

– mondta, amikor 2023 novemberében benyújtotta a keresetét.

Ventura és Combs ezt követően peren kívül megegyeztek, de a rapper ellen gyarapodni kezdtek a bántalmazásokról és zaklatásokról szóló vádak. Cikkünkben összeszedtük, hányan és miért álltak ki Diddy ellen:

Kiemelt tartalom
Úgy gyarapodnak a súlyos szexuális bűncselekményekről szóló vádak Sean Diddy Combs ellen, hogy már követni is nehéz Úgy gyarapodnak a súlyos szexuális bűncselekményekről szóló vádak Sean Diddy Combs ellen, hogy már követni is nehéz 2024.4.20 10:42

Douglas Wigdor, Cassie Ventura ügyvédje most úgy nyilatkozott a CNN-nek: „A gyomorforgató videó csak tovább erősítette a Combs ragadozó viselkedéséről szóló beszámolókat. Szavakkal nem lehet kifejezni azt a bátorságot és erősséget, amit Ventura tanúsított, amikor előállt, és ezt napvilágra hozza.” A Los Angeles-i rendőrség képviselői arról számoltak be, hogy „tisztában vannak“ a videó létezésével, de nem folytatnak aktív nyomozást Combs ellen.

Kiemelt tartalom
A zaklatás lélektana: miért és hogyan lesz valakiből megszállott “stalker”? A zaklatás lélektana: miért és hogyan lesz valakiből megszállott “stalker”? 2024.6.6 17:07

A CNN megkeresésére az InterContinental Hotels képviselője pénteken azt mondta: „Ez a szálloda már nem az IHG irányítása alatt áll, és nincs hozzáférésünk a korábbi incidensekről készült feljegyzésekhez vagy felvételekhez”.