2024.9.25 9:48
Olvasási idő 1:37
Maier Péter

Egy nő azzal vádolja Diddyt, hogy testőrével bedrogozta, megerőszakolta, azt videóra vette, és a felvételt pornófilmként árulta

ARCOK SEAN COMBS - PUFF DADDY, P. DIDDY, DIDDY SZEXUÁLIS ERŐSZAK SZEXUÁLIS ZAKLATÁS

Egy Thalia Graves nevű nő szerint Sean "Diddy" Combs 2001-ben a testőrével együtt bedrogozta, majd ezt követően megerőszakolta, és videóra vette az együttlétet.

Friss keresetet nyújtottak be Sean „Diddy“ Combs ellen, amelyben egy nő azzal vádolja a napokban letartóztatott rapmogult, hogy ő és a testőre mintegy két évtizeddel ezelőtt szexuálisan bántalmazták, és a támadásról készült videót terjesztették, „többek között pornográfiaként árulták” – írja a Guardian

„Ez egy olyan fájdalom, amely a lényed legmélyére hatol”

– fogalmazott a nő, Thalia Graves egy sajtótájékoztatón, amelyet néhány órával azután tartottak, hogy beperelte Combsot. „A fizikai és érzelmi fájdalom kombinációja egy olyan szenvedéskörforgást hozott létre, amelyből nagyon nehéz kitörni” – mondta a nő, aki a sajtótájékoztató alatt végig sírt és könnyeket törölgetett a szeméből. Ahogy a Guardian is kiemeli, általában nem hozzák nyilvánosságra a vádló nevét szexuális erőszakról szóló vádak esetében, viszont Graves vezető ügyvédje, Gloria Allred azt mondta, a nő engedélyt adott a névhasználatra.

Thalia Graves az ügyvédje által vezényelt sajtótájékoztatón
Thalia Graves az ügyvédje által vezényelt sajtótájékoztatón Forrás Rodin Eckenroth/Getty Images

Graves 1999-ben ismerkedett meg Combsszal, mert az akkori barátja menedzserként dolgozott a Bad Boy Recordsnál. 2001-ben Diddy megkereste őt azzal, hogy beszélniük kell, mert nem elégedett a barátja munkájával. Graves tudta, hogy az akkori partnerének fontos a karrierje, ezért belement a találkozásba. Combs sofőrös autóval, a fő testőre, Joseph Sherman társaságában érkezett meg a nő lakásához. Az autóban megkínálta egy pohár vörösborral. A kereset szerint Graves most már biztos benne, hogy az italába drogot csempésztek, ugyanis néhány kortytól megszédült és elgyengült.

Kiemelt tartalom
A Nem az Nem! – Megjelentek a NEpoharak, amelyekkel mindannyian felléphetünk a szórakozóhelyi zaklatások ellen A Nem az Nem! – Megjelentek a NEpoharak, amelyekkel mindannyian felléphetünk a szórakozóhelyi zaklatások ellen 2024.8.23 13:36

Amikor megérkeztek Combs manhattani stúdiójába, beszélgettek egy darabig, majd a nő elvesztette az eszméletét. Beszámolója szerint, mikor magához tért, meztelen volt, a kezeit a háta mögött összekötözték, valószínűleg egy nejlonzacskóval. A testőr ekkor  felrántotta a pamlagról, majd arccal előre durván rálökte egy biliárdasztalra. Ekkor jelent meg Combs, aki a vád szerint megerőszakolta a segítségért sikoltozó nőt, aki ismét elájult. Amikor magához tért, elmondása szerint Sherman orális szexre kényszerítette.

Ezután fel tudott hívni egy ismerőst, aki kimenekítette, és elvitte kórházba. Próbálta meggyőzni, hogy azonnal tegyen feljelentést, de a kereset szerint Graves sírt, remegett és képtelen volt kiszállni az autóból. Elmondása szerint az akkori barátja sem segített, inkább arra biztatta, hogy hallgasson, mert az üggyel keresztbe tenne az ő karrierjének. Combs és a testőre többször is megfenyegették, hogy ne mondjon senkinek semmit, végül a férfitől való félelme miatt a nő elköltözött New Yorkból.

Az ügy által okozott trauma 2023-ban idéződött fel, amikor elkezdtek gyarapodni a különböző bűncselekményekről szóló vádak Combs ellen. Gravesnek ekkor mesélte el a volt barátja, hogy ő maga is látta a nemi erőszakról készült videót, ahogy sokán mások is. Az exbarát szerint ez gyakori szokása volt a rapmogulnak és körének, és a beleegyezés nélküli együttlétekről forgatott videókat állítólag pornóként is árulták.