ma 2024.10.16 16:35
Olvasási idő 0:50
Krajnyák Petra

Squid Game ihlette klumpát dob piacra a Crocs

DIVAT CIPŐK CROCS NETFLIX SQUID GAME

A Netflix-sorozat folytatásához hasonlóan a véres vetélkedő által ihletett klumpák is karácsony környékén érkezhetnek.

A Netflix korábbi bejelentése szerint december 26-án érkezik ugyanis a Squid Game – Nyerd meg az életed második évada, aminek apropóján a Crocs az életre-halálra szóló játékok ihlette klumpákat dob piacra.

A különleges lábbelik megjelenésének pontos dátuma még nem ismert, de a Sneaker Freaker információi szerint nagyjából az új évad premierjével egy időben, vagyis karácsony környékén érkezhetnek majd.

A Squid Game versenyzőinek zöld-fehér egyenruháját idéző, klasszikus Crocs papucs oldalán és sarkainál vérfoltok díszelegnek, valamint a sorozatból ismert motívumok mellett a 001-es (O Ilnam) és a 067-es (Kang Szebjok) játékosok sorszáma is szerepel rajta. A papucs orrán a “piros lámpa, zöld lámpa“ játékból ismert gyilkos baba, az esernyő mintás talgona (törökmézhez hasonló koreai édesség) és az őrök sisakja is ott díszeleg.

A Nyerd meg az életed, angol címén Squid Game a Netflix 2021-ben bemutatott saját gyártású koreai televíziós sorozata, melyet Hvang Donghjok írt és rendezett. A főbb szerepekben I Dzsongdzse, Pak Heszu és Ü Hadzsun látható. A történet egy túlélőjátékról szól, melyben a játékosoknak koreai gyerekjátékokat kell játszaniuk a több milliós nyeremény reményében, azonban a vesztesek nem egyszerűen kiesnek, hanem meghalnak.
A Crocs most az életre-halálra szóló játékok ihlette klumpát dob piacra.
A Netflix bejelentette, hogy december 26-án érkezik ugyanis a Squid Game – Nyerd meg az életed második évada. Ennek apropóján pedig a Crocs az életre-halálra szóló játékok ihlette klumpát dob piacra. Forrás Instagram/@sneakernews

Squid Game első évada 2021 szeptemberében jelent meg, majd a Netflix történetének legnézettebb tartalma lett: 2021 novemberéig összesen 1,65 milliárd órás nézettséget produkált. A Hvang Donghjok által írt és rendezett dél-koreai sorozat összesen 14 Emmy-jelölést gyűjtött be, ezek közül hatot díjra is váltott.

Kiemelt tartalom
Megnéztük és végigszörnyülködtük a Szörnyetegek: A Lyle és Erik Menendez-sztorit Megnéztük és végigszörnyülködtük a Szörnyetegek: A Lyle és Erik Menendez-sztorit 3 nappal ezelőtt

Ahogy korábban írtuk, a 001-es játékost alakító O Jong Szu 2023 márciusában nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott szexuális visszaélésért. A folytatásban az első évad (anti)hőse, az I Dzsongdzse által megformált 456-os játékos (Szong Gihun), három évvel azután, hogy ép bőrrel megúszta a kihívásokat, újra a játékban találja magát.