ma 2024.4.30 16:46
Olvasási idő 1:02
Szécsi Krisztián

Dancsó Péter szerint őt az különbözteti meg Azahriah-tól és a Pamkutyától, hogy őt nem sikerült behúzni a „belpesti szektába“

ARCOK DANCSÓ PÉTER DAVID PRESSMAN INTERNET YOUTUBE YOUTUBER

A youtuber a legújabb videójában több magyar influenszeren is számonkérte azok politikai felszólalásait.

Dancsó Péter legújabb YouTube-videójában szót emelt minden olyan influenszer ellen, akik az elmúlt években politikai témákban szólaltak meg. A youtuber többek között beszélt Azahriah-ról, Whisper Tonról, Forstner Csengéről és Pamkutyáékról is.

Forrás @dancso.peter/ Instagram

Dancsó videójában azokat a tartalomgyártókat szemlézi, akik az elmúlt években részt vettek az Egyesült Államok magyarországi nagykövete, David Pressman valamelyik vacsoráján. 

Annyira megtetszhetett a Pressmannak ez a celebekkel való smúzolás, hogy azóta sorra tartja az influenszer-gálaesteket

– mondja Dancsó azokra az eseményekre utalva, amelyeken a nagykövet magyar médiaszemélyiségeket és művészeket látott vendégül.

A youtuber a későbbiekben arra is kitér, hogy ez potenciálisan befolyásolhatja a tartalomgyártók tartalmainak milyenségét. „Természetesen nem úgy kezdődik a politikai agitáció, hogy rögtön megmondják, mit kell tenned. Hosszú távon, szép lassan édesgetik maguk mellé az influenszereket, hogy később már maguktól is posztoljanak olyanokat, amik az érdekeikkel azonosak.“

Kiemelt tartalom
Miller Dáviddal, a Carson Comával és más magyar fiatalokkal vacsorázott David Pressman Miller Dáviddal, a Carson Comával és más magyar fiatalokkal vacsorázott David Pressman 2024.3.8 8:24

Dancsó a videóban Forstner Csenge kapcsán azzal viccelődött, hogy Pressman biztos „kíváncsi volt, milyen díszeket vett a Pepcóban az a lány, aki azzal lett híres, hogy megivott egy shaken espressót a Starbucksban“; Azahriah esetében pedig nem érti, hogy egy sikeres magyar előadó, miért akar „belpolitikával“ foglalkozni. A videó legnagyobb részében a tartalomgyártó Pamkutyáékra, azaz Osbáth Norbertre és Osbáth Márkra élezi ki magát, és a testvérpáros által készített fizetett hirdetéseit ekézi.

Lassan már én maradtam az utolsó sok követővel rendelkező tartalomgyártó, aki nem állt be ebbe a belpesti szektába. Pedig azért próbálkoztak nálam keményen.

Dancsó azt is elmondta, mivel nem állt be ebbe a „szektába“, megpróbálták őt „valami bukott hősként prezentálni“, azonban ez pont az ellenkezőjét érte el, hiszen videói ugyanúgy nagy nézettséget generálnak.

Dancsó Péter teljes videóját itt nézhetitek meg: