2024.4.29 16:38
Olvasási idő 4:56
Csáka Eszter Csáka

Horoszkóp-előrejelzés: Konfliktusokra és nagy változásokra is számíthatsz a héten

Horoszkóp-előrejelzés: Konfliktusokra és nagy változásokra is számíthatsz a héten
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
TÁRSADALOM HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Ha kíváncsi vagy, mit tartogat ez a hét számodra, csekkold le a csillagjegyed!

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Mindig megszerzed, amit akarsz, nincs előtted lehetetlen. Csak akkor van baj, amikor te magad sem tudod, hogy mit is szeretnél pontosan. Ezen a héten lehetőséged adódik arra, hogy nyugodt körülmények között átgondold, hogyan tovább és mi az az irány, amerre haladnod kell tovább. Ne hagyd, hogy a külső tényezők befolyásoljanak, próbáld meg kizárni a külvilágot és tényleg csak arra koncentrálni, hogy mire vágysz. Ha nem  tudsz dönteni, hamarosan úgy érezheted, csak felesleges köröket futsz folyamatosan és nem tudsz egyről a kettőre jutni. A napokban ez lesz a legfontosabb feladatod, persze az sem segít, hogyha rágörcsölsz a dologra, csak hagyd, hogy magától kialakuljon a folyamat. 

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A napokban úgy érezheted, túl sok esemény történik a világban, amelyek mellett eltörpülnek a te problémáid. Persze fontos, hogy az ember tisztában legyen azzal, hogy mi történik körülötte a világban, de nem érdemes túlságosan sokat stresszelj ezen, hiszen egymagad nem tudod megoldani a világ összes problémáját pár nap alatt. Ne érezz bűntudatot amiatt, mert megvannak a saját magad problémái, és mert neked megvan a lehetőséged arra, hogy hátradőlj és élvezd az otthon kényelmét a nap végén. Próbálj meg olyan segélyszervezeteket találni, amelyeknek tudsz segíteni akár étel- vagy ruhaosztással, de az is jó ötlet, ha saját magad szervezel gyűjtést a környezetedben. 

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Néha az a legbölcsebb, ha nem foglalkozol azzal, amit mások mondanak és csak arra koncentrálsz, hogy úgy éld az életed, ahogy neked jó. Nem mindig kell megfogadni mások tanácsát, pláne, ha vannak dolgok, amiket a saját magad tempójában szeretnél járni, kitapasztalni. Az sem segít azonban, ha minden segítség nélkül, egyedül próbálod megoldani a világ összes feladatát, hiszen az nagyon hamar kiégéshez vezet. Ne feledd, sokkal jobb a győzelem akkor, ha nem egyedül éled át, hanem másokkal együtt osztoztok az örömben. Akár munkahelyi, akár magánéleti teendőkről van szó, próbálj meg valakivel közösen dolgozni a problémán ahelyett, hogy túl sok terhet veszel a válladra. 

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Fontos lehet, hogy a héten átgondold, milyen elvárásaid vannak a környezeted felé, majd kicsit megpróbáld elengedni azokat. Kerüld el a csalódást azzal, hogy nincsenek magas elvárásaid. A napokban a titkos vágyaid, ambícióid felerősödnek, ahogy a belső hangod egyre erősebben üzen neked, így érdemes lenne végre meghallgatnod és elfogadnod, hogy mire is vágysz igazán. Ne nyomd el magadban a saját boldogságodat, hiszen ez a te életed, miért ragadnál bele olyan életvitelbe, ami nem tesz boldoggá igazán? Itt az ideje, hogy ne tettesd, ha valami nem tesz boldoggá, hanem lépj tovább és kergesd az álmaidat. 

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nagy bátorságra vall, ha valaki beismeri, hogy hibázott, vagy rosszul ítélt meg egy másik személyt. Szerencsére te bátor személy vagy, ezért nem okoz nehézséget belátni, ha valamit elszúrtál. Ha most is így érzed, ne habozz, csak mondd el a másiknak, hogy nem volt igazad és lépjetek túl a dolgon. Hidd el, értékelni fogják az őszinteségedet. Maradj nyitott a következő napokban az új ötletekre, hiszen könnyen lehet, hogy egy olyan projekt talál meg, amire korábban nem is gondoltál volna, hogy érdekelhet. Engedd, hogy az univerzum meglepjen és ki tudja, talán még egy új irányt is vehet a karriered. Most tudod igazán átértékelni a fontos dolgokat az életben. 

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Tudod, hogy nem kell folyton igazat adnod a környezetedben lévőknek, nyugodtan elmondhatod nekik, ha valami szerinted nem úgy van, ahogy ők gondolják. Néha kell, hogy kicsit összeütközzenek a vélemények, hiszen így akár egy mély beszélgetést tudsz generálni, amely lehetőséget ad arra, hogy még jobban megismerjétek egymást. Fontos, hogy hangot adj a véleményednek olyan helyzetekben, amikor akár tétje is lehet a dolognak, hiszen te vagy az a barát, akinek sikerül lebeszélnie valakit arról, hogy hülyeségbe vágja a fejszéjét. Azonban azt is érdemes tudatosítanod magadban, hogy nem dől össze a világ, ha mégsem fogadják meg a tanácsod.

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Könnyed, nyugodt és kiegyensúlyozott személynek tartod magad. Persze, megvannak a saját problémáid neked is, de nem szeretsz ezekkel mások terhére lenni. Ami viszont nehezedre esik, hogy kiállj magadért különböző helyzetekben, hiszen általában inkább kerülöd a konfrontációt. A hét folyamán azt érezheted majd, hogy ha kiállsz magadért és a saját igazadért, azzal mintha csak generálnád a konfliktust a környezetedben. Ne aggódj emiatt, hiszen lehet, hogy csak a barátaid nem szoktak hozzá ehhez az oldaladhoz, de ez semmi esetre se vegye el a kedved attól, hogy elmondd az őszinte véleményed egy számodra nem tetsző szituációval kapcsolatban. 

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A következő pár napban úgy érezheted, hogy túl sok energia gyülemlik fel benned, amit nem igazán tudsz levezetni. Lehet, hogy ez a sok energia azokból az érzéseidből jöttek létre, amelyekkel kapcsolatban nem volt lehetőséged, hogy kiadd magadból. Lehet, hogy azzal küzdesz mostanában, hogy konfliktusok helyett inkább megtartod magadnak a véleményed, de hidd el, ez semmi jóra nem vezet, hiszen emiatt csak egyre feszültebb és feszültebb leszel. A benned lévő extra energiákat próbáld meg valamilyen kreatív tevékenységre fordítani, amelyben örömödet leled. Legközelebb pedig igyekezz inkább megbeszélni azokat a dolgokat, amelyek zavarnak ahelyett, hogy elfojtsd az érzéseidet. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nem mindig sikerül odafigyelned a legapróbb részletekre is, lehet, hogy mostanában kicsit hanyagabbul végezted a feladataidat, mint korábban. Nem baj, hiszen mindig ki lehet javítani a hibát, amit elkövet az ember, a lényeg, hogy tanulj belőle. Az egyre jobb idő és a nyár érzése miatt lehet, hogy a szokásosnál is jobban veted bele magad a spontán programokba, lehetőségekbe, de vigyázz, mert könnyen lehet, hogy megégeted magad egy olyan dologgal, amelyet jobb lenne kicsit alaposabban átgondolni, mielőtt fejest ugranák bele. Persze nem kell félned attól, hogy hirtelen, impulzusok alapján hozol döntéseket, de a fontos kérdésekre szánj egy kis időt, amíg átgondolod, hogy valójában mi lenne számodra a legjobb megoldás. 

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szuper tehetséggel tudod megoldani mások problémáid, csak sajnos a saját életedben ezt a képességed már nem tudod olyan jól alkalmazni. Gondolj arra, hogy vajon mit tennél, ha más lenne ugyanebben a helyzetben, hogyan segítenél neki? Fontos lenne, hogy a következő napokban saját magadat helyezd előtérbe mások igényei helyett, hiszen a bolygók állása alapján most sokkal könnyebben tudsz kapcsolódni a belső hangodhoz, aminek segítségével elindulhatsz egy önismereti úton. Egyértelmű, hogy a barátaid problémái is fontosak, de engedd meg magadnak, hogy most egy kicsit csak a saját életeddel foglalkozz, hiszen nagy felismerésekre és pozitív változásokra számíthatsz, ha sikerül kicsit befelé figyelned. 

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A képzelőerőd határtalan, a következő napokban pedig rengeteg új ötlet jut eszedbe, ami nagyon jót tesz a mostanában elakadt kreativitásodnak is. Használd ki ezt a kis időt és jegyzetelj le mindent, ami eszedbe jut még akkor is, ha elsőre őrültségnek hangzik a gondolat. Lehet, hogy kicsit kimerülsz a hét közepére és azt érzed majd, hogy túl sok feladat zúdult a nyakadba, amit nem tudsz mind időben elvégezni. Ne felejtsd el, hogy neked is csak 24 órából áll egy nap, így az lenne a legjobb, ha priorizálnál a teendőid között. A fontosakat végezd el előbb, majd a kevésbé sürgőseket hagyd meg a következő hétre. Ne hagyd, hogy az ezzel járó frusztrációd győzzön!

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Vannak, akiknek jól esik néha-néha egy kiadós veszekedés, de te nem ez a típus vagy. Nem szereted, ha folyamatosan konfrontálódnod kell másokkal, pláne a közvetlen környezetedben, így nagyon megviselt az elmúlt időszak, hiszen rengeteg konfliktus és feszültség volt jelen a mindennapjaidban. Próbáld meg megteremteni a belső egyensúlyod, amiből nem tudnak olyan egyszerűen kimozdítani. Persze ne hagyd, hogy átgázoljanak rajtad, ennek ellenére érdemes lehet, hogy megválogasd azokat a konfliktusokat, amelyekbe belemész. A következő hetekben nagyon nagy változásokra számíthatsz, így élvezd ki azokat a dolgokat, amelyek örömet okoznak.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!