2024.4.24 11:28
Olvasási idő 0:31
Szécsi Krisztián

Saját pornóstúdiót alapíthat Kanye West

ARCOK KANYE WEST PORNÓ SZEX

Egy Yeezy-közeli forrás szerint a projekt akár idén nyáron elindulhat, Kanye West már Stormy Daniels volt férjével, Mike Moz pornóproducerrel tárgyal.

Saját, Yeezy nevű brandje alatt „széleskörű felnőttszórakoztatásra épülő részleget“, azon belül pornóstúdiót indítana Kanye West, értesült a TMZ.

Az új vállalkozás fókusza talán nem is olyan meglepő, hiszen West már korábban is vallott a pornóval való – egyébként destruktív – kapcsolatáról, továbbá a 2018-as Pornhub Awards kreatívigazgatója is ő volt.

A TMZ Yeezy-közeli forrásai szerint a rapper már tárgyalásokba kezdett Mike Moz pornóproducerrel, a felnőttfilmes Stormy Daniels volt férjével, és a projekt akár már idén nyáron el is startolhat.

Egyelőre kérdéses, hogy a zenész professzionális szinten kívánja-e elmélyíteni kapcsolatát a felnőttfilmezéssel, vagy inkább anyagi megfontolásból lép a pornó világába.

Mint ismert, antiszemita megjegyzéseinek köszönhetően West az elmúlt években több zsíros márkaszerződéstől is elbukott, nemrég pedig arról cikkezett a tengerentúli sajtó, hogy épp a malibui villáját próbálja eladni, aminek árát 53 millió dollárról 39 millióra csökkentette.