2024.3.8 8:24
Olvasási idő 0:29
Krajnyák Petra

Miller Dáviddal, a Carson Comával és más magyar fiatalokkal vacsorázott David Pressman

TÁRSADALOM AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK AMERIKAI NAGYKÖVETSÉG CARSON COMA DAVID PRESSMAN FORSTNER CSENGE MILLER DÁVID Z GENERÁCIÓ

Újabb vacsorapartit adott David Pressman amerikai nagykövet, amin ismét az új generáció képviselőit látta vendégül.

David Pressman amerikai nagykövet újabb vacsorapartit adott az amerikai nagykövetségen, ahol megint fiatalokat látott vendégül. A Z generációs kulturális és közéleti személyiségek közül megjelentek a Carson Coma tagjai, Miller Dávid, Rasovszky Kristóf úszó, Boros Misi zongoraművész, Takács Dorina Дeva, Forstner Csenge, valamint a generáció körében népszerű Osváth Zsolt is.

„Magyarország következő nemzedékének sok mondanivalója van az országukról, a világukról és a jövőjükről. Fontos, hogy hallgassunk rájuk. Megtiszteltetés számomra, hogy ismét egy vezető zenészekből, sportolókból, művészekből, vállalkozókból és influenszerekből álló csoportot láthattam vendégül egy nyílt és tanulságos beszélgetésre“ – írta Facebook bejegyzésében Pressman nagykövet.

David Pressman stábja nem először rendezett hasonló eseményt, 2023 decemberében tartott vacsoraestjére a magyar könnyűzene új generációjának képviselőit invitálta meg, köztük Azahriah-t, a Blahalouisianát, az Ivan & The Parazolt és a Margaret Islandet.