2024.4.29 13:30
Olvasási idő 0:31
Szöllősi Anna

Új műsorral jelentkezik Tóth Andi, aki most a főzésbe kóstol bele

ARCOK FŐZÉS TÓTH ANDI

Új, főzős sorozatot indít Tóth Andi "Max Rendelünk" címmel, amivel kéthetente fog jelentkezni.

Alig egy hete jelentették be, hogy Tóth Andi is beül az X-Faktor mentori székébe, és mint kiderült, más projekteken is dolgozik. Az énekesnő kilenc hónap után először tett közzé tartalmat a YouTube-csatornáján, ahol elmondta, főzős vlogot indít, amivel kéthetente vasárnaponként fog jelentkezni. 

A Max Rendelünk május 12-én startol, ahol Tóth Andi amellett, hogy új dolgokkal fog kísérletezni, már jól bevált, gluténmentes recepteket is megoszt majd a rajongóival. Mint mondja, receptkönyvben is gondolkodott, de az több pénz és macera, úgyhogy végül a videós formátum mellett döntött.

Kiemelt tartalom
„Tesó, igazából nincs kocsi, nincs nő. Egyedül vagy otthon, és be vagy állva“ – interjú Tóth Andival „Tesó, igazából nincs kocsi, nincs nő. Egyedül vagy otthon, és be vagy állva“ – interjú Tóth Andival 2024.1.17 17:48


„Profi szakács vagyok? Nem. Lehet, hogy elbaszok egy-két dolgot? Abszolút. Viszont jól fogjuk magunkat érezni, úgy gondolom, a videók alatt. A Max Rendelünk címet pontosan azért kapta ez a vlog, sorozat, mert nem biztos, hogy jó lesz, amit csinálunk, de az sem baj, mert max rendelünk” – mondta el.