2024.4.23 8:36
Olvasási idő 0:46
Masszi-Rigó Csilla

Tóth Andi lesz az X-Faktor új női mentora

ARCOK RTL TELEVÍZIÓ TÓTH ANDI XFAKTOR

A bejelentésre a hétfő esti Fókuszban került sor. Sokan már korábban is helyesen tippelték meg, ki lesz a tehetségkutató új évadának női mentora.

Majka, Valkusz Milán és Gáspár Laci után újabb taggal egészült ki az X-Faktor mentorcsapata. A bejelentésre a hétfő esti Fókuszban került sor.

A negyedik, női mentort 2014-ben ismerte meg a közönség, egyben akkor ő lett az év hangja is, Tóth Andi azonban most ítészként tér vissza a versenybe.

Tóth Andi korábban a TV2-nél zsűrizett Forrás TV2 / press.tv2.hu

Ahogy a Fókusznak mondta, szerinte Majka és ő lesznek a szigorúbb mentorok, akiket Gáspár Laci és Valkusz Milán igyekeznek majd kizökkenteni. Az énekesnő állítása szerint olyan mentor szeretne lenni, mint elődje és pártfogója, Szikora Róbert volt. 

Robi volt szerintem anno a legjobb zsűritag. Amiatt, mert nyilván mindenki támogatta a mentoráltját, viszont a Robi volt az, aki vacsikra vitt el minket, beszélgetett velünk, bent volt az énekóránkon, amiben tudott, segített. Szerintem még táncórán is ott volt. Én is ilyen mentor szeretnék lenni. Olyan jó képet kaptam erről, hogy abszolút ezt szeretném követni, hogy ott legyek minden mozdulatuknál, bármiben szükség van rám, tudjak segíteni, ott legyek, készen álljak. Abszolút ez leszek. Mint egy pótanya, vagy pótnővér.

Tóth Andival korábban a Refresher is készített már interjút, ebben őszintén beszélt arról, hogy miért hagyott fel az énekléssel, mit gondol a hazai trapszcénáról, valamint arról, hogy milyen nőként érvényesülnie a zeneiparban.

Kiemelt tartalom
„Tesó, igazából nincs kocsi, nincs nő. Egyedül vagy otthon, és be vagy állva“ – interjú Tóth Andival „Tesó, igazából nincs kocsi, nincs nő. Egyedül vagy otthon, és be vagy állva“ – interjú Tóth Andival 2024.1.17 17:48