2024.1.17 17:48
Olvasási idő 0:36
Szécsi Krisztián

„Tesó, igazából nincs kocsi, nincs nő. Egyedül vagy otthon, és be vagy állva“ – interjú Tóth Andival

VIDEÓ INTERJÚ MAGYAR ZENE SLOGGI TÓTH ANDI X-FAKTOR ZENE

Tóth Andi, az X-Faktor egykori győztese 2023 tavaszán bejelentette: kilép a magyar zenei életből. Búcsúlemeze, a "Last album" megjelenése óta nem sokat tudni arról, hogyan telnek napjai, most médiapiacról, divatról és hazai zenészekről beszélgettünk vele.

Tóth Andi nevét 2014-ben egy ország ismerte meg, amikor párbaj nélkül eljutott az X-Faktor tehetségkutató ötödik szériájának döntőjébe, amit végül meg is nyert. Karrierje ezután fényes csillagként szállt a hazai könnyűzene egén, ám megannyi bulvár karaktergyilkolás után, és amiatt, hogy úgy érezte, nem kívánja többé olyan zenével kiszolgálni a hallgatóságát, amit nem is élvez igazán, 2023 tavaszán búcsút mondott a zeneiparnak.

Most a REFRESHER Magyarország egy exkluzív interjú keretein belül beszélgethetett Tóth Andival. Megtudtuk, milyen az élete aktív zeneszerzés és fellépések nélkül; hogy minek kellene történnie ahhoz, hogy visszatérjen a zenei piacra; milyennek látja a hazai trapszcénát, és hogyan érezte magát nőként egy férfiak uralta műfajban. Elmondta továbbá, miért indította el Backoff néven saját ruhamárkáját, és elmesélte berlini élményeit, ahol felkérték a Sloggi világmárka arcának.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!