2024.4.8 14:34
Olvasási idő 0:34
Maier Péter

Majka lesz az X-Faktor új évadának egyik mentora

ARCOK MAJKA MÉDIA RTL TELEVÍZIÓ X-FAKTOR

Az már korábban kiderült, hogy Gáspár Laci képviseli majd az állandóságot az RTL tehetségkutatójában, a két másik mentor kilétéről azonban még semmit nem tudunk. De már nem sokáig, hiszen Majka után hamarosan az ő neveiket is bejelentik.

Az RTL bejelentette, amit már sejteni lehetett: Majka csatlakozik az X-Faktor mentoraihoz a műsor új évadában. A csatorna decemberben jelentette be, hogy hazánk egyik legnagyobb tévés arca és zenésze 16 év után visszaigazol hozzájuk, hétfőn pedig az is kiderült, hogy az egyik legfontosabb műsoruk mentori székébe is beültetik.

Rajta kívül eddig egy mentor személyét nem fedi homály: Gáspár Laciét, aki az idei műsorban az állandóságot képviseli majd, hiszen hetedik alkalommal tér vissza a tehetségkutató realityben.

Majka több mint tíz éve a hazai könnyűzenei élet egyik állócsillaga, gyakorlatilag mindent elért és mindent tud erről a szakmáról. Olyan szakmai tapasztalata van, amiért üzembiztosan érdemes lesz jelentkezni az X-Faktorba, hiszen ő lesz az egyik mentor, akivel majd együtt lehet dolgozni

– mondta Verebély Marcell, az X-Faktor senior kreatív producere az RTL weboldalán közzétett videóban.

 A csatorna szerint a közeljövőben a két további mentor kilétére is fény derül.