2024.4.15 10:14
Olvasási idő 0:51
Maier Péter

Kiderült, ki lesz az új X-Faktor-évad harmadik mentora

ARCOK MAJKA MÉDIA RTL TELEVÍZIÓ VALKUSZ MILÁN VALMAR X-FAKTOR

A Valmarból ismert Valkusz Milán is csatlakozik a csapathoz. Már csak egy mentor nevét fedi homály.

Majka és Gáspár Laci mellett Valkusz Milán lesz az X-Faktor új évadának harmadik mentora – írja a Blikk. A Valmar duó tagjaként ismert Valkusz 2018 óta zenél Marics Petivel, aki éppen a konkurens TV2 egyik arca, ketten együtt is szerepeltek korábban az Ázsia Expressz című műsorban.

Valkusz rapperként és producerként is ismert, írt már alapokat Manuelnek és Bruno x Spaccnak is.

Amit mi az elmúlt öt-hat évben átéltünk, az brutális. Egyértelmű, hogy nem vagyok negyven pluszos művész, de sokrétű, intenzív tapasztalatot gyűjtöttem össze, legfőképpen a popszakma legmélyebb bugyraiban, a tűz kellős közepén, pont ott, ahova az összes versenyző szeretne eljutni. Én pedig szívesen adom majd át a tapasztalataimat

– fogalmazott a lapnak Valkusz, aki szerint sokakat meglephet, hogy ilyen fiatalon bekerült a mentorok közé. „Szeretnék slágereket írni másoknak, együtt dolgozni tehetségekkel producerként. Egy komplett csomagot keresek majd a versenyzőkben, amelyben benne van a tehetség mellett az alázat, az egyediség, a kiállás, a magabiztosság és az új ötletek. Egy olyan új, érdekes dolgot, amit nem köp ki a szakma, mert azt gondolom, tudom, mit szeret a közönség, illetve mit nem“ – tette hozzá.

Kiemelt tartalom
„Inkább meghalnék, minthogy újra ezt érezzem” – 15 hónapig élt egy szobába zárva egy japán férfi, hogy megnyerjen egy realityt „Inkább meghalnék, minthogy újra ezt érezzem” – 15 hónapig élt egy szobába zárva egy japán férfi, hogy megnyerjen egy realityt 2024.1.30 19:11

Később az RTL is megerősítette az információt, így tehát egy mentor nevét fedi még homály, aki feltehetőleg női zsűritag lesz, hiszen általában az szokott lenni a felállás, hogy három férfi és egy nő teszi ki a négyfős mentorcsapatot.