2024.4.27 11:12
Olvasási idő 0:34
Masszi-Rigó Csilla

Emma Stone szeretné, ha többé nem Emma Stone-nak hívnák, mert nem ez a neve

ARCOK EMMA STONE

Emma Stone valójában nem is Emma, egy most készült interjúban pedig az Oscar-díjas színésznő elmondta, örülne, ha mostantól a saját nevén hívnák.

Emma Stone valójában nem is Emma, erről egy nemrég készült interjúban mesélt, amit a Az átok (The Curse) című sorozat kapcsán készítettek vele és filmbéli partnerével, Nathan Fielderrel. 

Emma Stone bevallotta, nem is Emma a neve
Emma Stone (bocsánat, Emily!) Nathan Fielderrel a The Curse bemutatóján. Forrás Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Fielder még a beszélgetés elején rántotta le a leplet arról, hogy Stone valódi keresztneve Emily, ahogy pedig azt a kétszeres Oscar-díjas színésznő ezután alátámasztotta, azért lett Emma, mert a színészeket tömörítő szakszervezetben, A SAG-ben már volt egy Emily Stone nevű színész. A félreértések elkerülése végett végül Emmaként jegyeztette be magát, ma már viszont szívesebben használná születési nevét.

Néhány éve kiakadtam, és úgy voltam vele, hogy ezt többet nem tudom így csinálni. Csak hívjanak Emilynek. Nathan Emnek hív, ami egyszerűbbé teszi a dolgot

– nyilatkozta a színésznő, aki a riporter azon kérdésére, hogy mit szólna, ha egy rajongó úgy menne oda hozzá, hogy „Szia Emily, csináljunk egy közös képet” azt válaszolta, hogy nagyon örülne, mert szeretne Emily lenni.