2024.4.30 10:01
Olvasási idő 0:41
Szécsi Krisztián

Az új Győzike Show promóvideójából kiderül, hogy Gáspár Győző még 50 évesen is önmagát keresi

ARCOK GÁSPÁR GYŐZŐ GÁSPÁRÉK GYŐZIKE GYŐZIKE SHOW REALITY TELEVÍZIÓ TV2 VALÓSÁGSHOW

A hírek szerint Gáspár Győző és Gáspár Bea már megállapodott a TV2-vel a "Gáspárék" című sorozat részleteiről, a lányaikkal azonban még folynak a tárgyalások.

Ahogy arról már mi is írtunk, tizennégy év után, Gáspárék címmel visszatér hazánk egyik legellentmondásosabb realityje, a Győzike Show. Bár az értesülésekkel kapcsolatban Gáspár Győző nem kívánt nyilatkozni, közösségimédia-felületein most mégis örömmel osztotta meg a valóságshow hivatalos előzetesét.

„2024-ig kellett várni, hogy újrainduljon a műsor, amit »soha, senki nem nézett«“ – írta Instagram-bejegyzésében a Gáspár család feje, amiből az ártatlan internetfelhasználó azt a fricskát bogáraszhatja ki, hogy ha valóban annyira rossz lett volna a sorozat, nem is lett volna rá igény.

A rövid kis trailerből számtalan fontos információt megtudhat a potenciális tévénéző Győzikéékről. Például kiderül, hogy:

  • Győzike lakberendezési szokásait, vagyis zebramintával kivert lázálmát egy ország ismeri;
  • Győzike ötvenéves, és még mindig keresi önmagát;
  • a sorozat igazi „romazuri“ lesz a megszokott bájjal és hangerővel – az utóbbival kicsit sem erősítve azt a társadalmi sztereotípiát, miszerint a romák „hangosak“.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés

A Bors cikke szerint Gáspár Győző és Gáspár Bea a sorozat részleteivel kapcsolatban már megállapodott a műsort gyártó és sugárzó TV2-vel, arról pedig még folynak a tárgyalások, hogy lányaik, Gáspár Virág és Gáspár Evelin, csatlakoznak-e a műsorhoz.