2024.4.23 10:14
Olvasási idő 0:43
Masszi-Rigó Csilla

Újraindul a Győzike Show, naponta jelentkező realityt kap a Brüsszelt is megjárt Gáspár Győző

ARCOK GÁSPÁR GYŐZŐ REALITY TELEVÍZIÓ TV2 VALÓSÁGSHOW

A TV2 közel húsz év után "Gáspárék" címmel támasztja fel az RTL Klub "Győzike Show" című műsorát.

Gáspár Győző visszatér a képernyőre: 19 évvel a debütálás után ezúttal a TV2-n indul újra az egykori Győzike Show újragondolt változata.

A Gáspárék című műsorban az egyre nyilvánvalóbban Fidesz-barát showman mindennapjait láthatja a közönség, a csatorna ugyanis napi rendszerességgel sugározza majd a realityt. 

Visszatér a Győzike Show
Győzike néhány hete Brüsszelt is megjárta. Forrás Gáspár Győző/ Facebook

A műsor visszatéréséről a Blikk adott elsőként hírt, az azonban még nem tisztázott, pontosan kik térnek vissza a realityben, például Győzike és Gáspár Bea gyerekei, Evelin és Virág, vállalják-e a szereplést.

A showműsor főszereplője az értesüléssel kapcsolatban nem kívánt nyilatkozni a bulvárlapnak, a TV2 közleményéből azonban kiderül, hogy ezt szánják az idei év egyik legnagyobb meglepetésének. 

A TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben.

A lap értesülései szerint a Gáspár család életéről szóló műsort idén nyáron kezdik el forgatni, Győzike saját Facebook-oldalán legutóbb egy TV2-produkcióhoz keresett nyár elejére tervezett roma lakodalmat.