2024.4.30 10:52
Olvasási idő 0:32
Szécsi Krisztián

Idén ősszel Budapesten koncertezik Russ

ZENE AKVÁRIUM KLUB RAP RUSS ZENE

Az amerikai rapper, akinek klipjei gyakran több százmilliós nézettséggel pörögnek a YouTube-on, szeptemberben az Akvárium Klubban lép fel.

2024. szeptember 13-án a budapesti Akvárium Klub Nagyhalljában lép fel Russ. A többszörös platinalemezes amerikai rapper It Was You All Along című turnéja keretein belül látogat fővárosunkba, de több más európai városban is koncertet ad a rajongóinak.

Russell James Vitale a 2017-es, There's Really a Wolf című lemezével robbant be a globális rapszcénába. A zenész azóta már túl van a hatodik korongján is, legutóbbi albuma 2023-ban jelent meg Santiago címmel. YouTube-videói százmilliós nézettséggel pörögnek a platformon, legnagyobb slágeréhez készült klipjét eddig több mint 400 milliószor kattintották le. Szólókarrierje mellett tagja az atlantai székhelyű Diemon hiphopkollektívának. Zenéje a hiphop, az R&B és a rap fő komponenseit ötvözi, fő inspirációjaként pedig G-Unit, 50 Cent és Eminem hangzásvilágát szokta emlegetni.

A koncertre szóló belépőjegyek előregisztrációval május 2-tól (csütörtöktől), május 3-tól (péntektől) pedig regisztráció nélkül is elérhetőek a Live Nation oldalán.