ma 2024.10.22 15:46
Olvasási idő 1:23
Maier Péter

Történelmi kollab: Két cipővel landolt Lionel Messi és Bad Bunny közös Adidas-kollekciója

DIVAT ADIDAS BAD BUNNY LIONEL MESSI

Korábban már tudni lehetett, hogy érkezik egy Gazelle a foci és a reggaeton királyainak együttműködéséből, de a kollekció egy stoplis cipővel is bővült. Messi és Bad Bunny egyaránt méltatták a másik munkásságát.

Megérkezett az év egyik legnagyobb sportruházati/streetwear kollabszenzációja, Lionel Messi argentin futballcsillag, illetve Bad Bunny Puerto Ricó-i rapper közös Adidas-kollekciója. Már korábban tudni lehetett – és havi sneakerjelentésünkben is írtuk –, hogy egy kartonpapírszínű Gazelle pottyan a két világsztár együttműködéséből, akkor még október 26-ra vártuk a megjelenést. Azóta az is kiderült, hogy egy F50 stoplis csuka is a kollekció részét képezi, a 26-i megjelenés pedig csak a boltokra igaz, az Adidas Confirmed applikációban már fel lehet iratkozni a lépőkre, hátha azon szerencsések közé kerülünk, akik megkaparinthatják a futball és a reggaeton zene története talán legjelesebb képviselőinek közös kreációját.

A sportmárka közleménye szerint a Gazelle Bad Bunny kedvenc Adidas-modellje, míg az F50-es csuka azért nagyon fontos, mert Messi szinte egész futballista karrierjét ilyen cipőkben játszotta le.

Mindkét világsztár nagy tisztelője egymásnak. Messi szerint Bad Bunny zenéi sosem maradnak le a meccs előtti készülős playlistjéről, míg a Puerto Ricó-i sztár régóta nagy csodálója az argentin legendának, és a dalszövegeiben is többször megemlíti őt.

„Messi vezetékneve egy külön kifejezéssé vált, ami a nagyság, a bátorság és a szív közös jelképe” – fogalmazott Benito Martinez Ocasio, azaz Bad Bunny. „Látni őt ezzel a szenvedéllyel játszani, kiváltság. A hazája és a sportág iránt érzett szeretetét ahhoz a szeretethez hasonlítom, amit én érzek a zene és Puerto Rico iránt. Vele együttműködni olyan megtiszteltetés, amiről rengetegen csak álmodnak, és nem gondoltam volna, hogy ezt elérhetem. Ma hálát adok, hogy a GOAT-tal együtt képviselhetem a kultúránkat” – fogalmaz a rapper utalva arra, hogy mindketten Latin-Amerika hírnevét öregbítik.


„Ez a kampány a rajongóinkat ünnepli. Látni az embereket, akik követnek és támogatnak, nemcsak inspirál, de nagyon hálás is vagyok miatta. Mindig igyekszem mindent beleadni a pályán, ezért jó látni, hogy vannak emberek, akik értékelik ezt az erőfeszítést, és mindig támogatnak, még a nehéz időkben is” – mondta az argentin zseni, hozzátéve:

„A zene sok szempontból is fontos az életemben, és Bad Bunny az az előadó, aki sosem hiányzik a lejátszási listáimról.”

Lionel Messi és Bad Bunny közös cipőkollekciójának darabjaiLionel Messi és Bad Bunny közös cipőkollekciójának darabjaiLionel Messi és Bad Bunny közös cipőkollekciójának darabjaiLionel Messi és Bad Bunny közös cipőkollekciójának darabjai
Galéria megtekintése
(5)

A Bad Bunny & Messi F50 világszerte elérhető lesz 300 eurós (nagyjából 110 ezer forintos) áron. A Gazelle-t kizárólag Észak- és Dél-Amerikában kezdik majd el árulni 180 euróért (nagyjából 66 ezer forint).