ma 2024.10.22 12:39
Olvasási idő 0:49
Maier Péter

Budapesten is emlékhelyet állítottak Liam Payne-nek

ZENE BUDAPEST HALÁL LIAM PAYNE ONE DIRECTION

A One Direction budapesti rajongói a Hősök terén gyújtottak gyertyákat a 2010-es éveket meghatározó fiúbanda énekesének. Az emlékhelyről több videót is megosztottak a TikTokon, ahol azt írják, Liam Payne megváltoztatta az életüket.

Emlékhelyet állítottak vasárnap a budapesti Hősök terén Liam Payne-nek, a One Direction múlt szerdán elhunyt énekesének.

A megemlékezést a fiúbanda magyar rajongói szervezték a Facebookon, majd videók tucatjai kerültek fel a TikTokra, amik alapján rengetegen gyújtottak gyertyát, illetve helyeztek ki valamilyen emléktárgyat a wolverhamptoni énekes előtt tisztelegve.

„Megváltoztatta az életem“ – írja egy Dorcsi nevű felhasználó, akinek a videójában láthatjuk, hogy rengeteg képeslap, gyertya és virágcsokor lett elhelyezve a Hősök terén álló millenniumi emlékmű oldalában. Az emlékhelyet azóta is látogatják.

@sowfytpmiicsyldtdyktiarh 10/20/2024, Heroes Square #missyouliampayne#budapest#hungary#liampayne#onedirection#directioner @Dóri 🦋(Harry's version) ♬ eredeti hang - Dorcsi

Ahogy hétfőn írtuk, a rajongók Payne halálát követően világszerte virrasztásokat, megemlékezéseket szerveztek. A londoni Hyde Parkban vasárnap mintegy 800-1000 ember gyűlt össze, Glasgow-ban pedig a rajongók még annak ellenére is kilátogattak a György-térre, hogy a kedvezőtlen időjárás miatt a szervezők elnapolták az eseményt.

Kiemelt tartalom
Virrasztásokkal emlékeznek Liam Payne-re világszerte, novemberig csúszhat a temetés Virrasztásokkal emlékeznek Liam Payne-re világszerte, novemberig csúszhat a temetés tegnap 12:22 -kor

Közben a Mirror argentin médiaértesülésekre hivatkozva arról írt, hogy Liam Payne temetésére várhatóan csak a jövő hónapban kerülhet sor. Amíg a toxikológiai vizsgálatok eredményei nem lesznek ismertek, az énekes holtteste várhatóan 10-15 napig Argentínában marad, csak a szükséges vizsgálatok után szállítják haza Angliába.

Liam Payne múlt szerdán egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről zuhant le, aminek következtében azonnal életét vesztette. Friss hírek szerint többféle kábítószert is találtak a szervezetében.