ma 2024.10.19 11:44
Olvasási idő 1:37
Krajnyák Petra

Cheryl Cole, Liam Payne egykori barátnője és gyermekének anyja is megszólalt az énekes halálával kapcsolatban

ZENE HALÁL LIAM PAYNE ONE DIRECTION

„Kérlek, adjátok meg Liamnek azt a kevéske méltóságot, ami a halála után maradt neki, hogy végre békében nyugodhasson“ – írta Girls Aloud egykori tagja, aki 2017-ben adott életet Liam Payne-től szültett kisfiának.

Cheryl Cole közleményben búcsúzott el 7 éves kisfia apjától, Liam Paynetől. Az Instagramon megosztott bejegyzésében Cole közleménye mellett egy fotót is posztolt Payne-ről és kisfiukról, Bearről. 

„Miközben próbálom feldolgozni ezt a világomat felborító eseményt és feldolgozni a saját gyászomat ebben a leírhatatlanul fájdalmas időszakban, szeretnék mindenkit finoman emlékeztetni arra, hogy egy emberi lényt veszítettünk el. Liam nem csak egy popsztár és híresség volt, hanem egy gyermek, egy testvér, egy nagybácsi, egy kedves barát és a 7 éves fiunk apja. A fiunké, akinek most szembe kell néznie a valósággal, hogy soha többé nem láthatja az édesapját” – fogalmazott a brit énekesnő közleményében, melyben a nemsokkal Payne halála előtt megjelent negatív posztokra és híresztelésekre is reagált.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Cheryl (@cherylofficial) által megosztott bejegyzés

Cole úgy fogalmazott, hogy legjobban az zaklatja fel, hogy egy napon kisfia is látni fogja majd az apjáról szóló, gyűlölettel teli cikkeket és azt, ahogy az elmúlt két napban a média kizsákmányolta elhunyt apját.

Könyörgöm, gondoljátok át, hogy milyen célt szolgálnak ezek a cikkek, azon kívül, hogy fájdalmat okoznak azoknak, akik utólag próbálják összerakni a teljes képet. Mielőtt kommenteltek vagy videókat készítetek, tegyétek fel magatoknak a kérdést, hogy szeretnétek-e, hogy a gyerekeket vagy családotok ezeket lássa majd.

Kérlek, adjátok meg Liamnak azt a kevéske méltóságot, ami a halála után még maradt neki, hogy végre békében nyugodhasson

– zárta közleményét az énekesnő.

Liam Payne és Cheryl Cole 2016-ban kezdett randizni, egy évvel később pedig megszületett közös gyermekük, Bear. Pár 2018-ban azonban szakított.

Ahogy korábban írtuk, Liam Payne szerdán 31 éves korában vesztette életét, miután kizuhant a Buenos Aires-i Casa Sur Hotel harmadik emeletéről. Az eset után a helyi lapok arról írtak, hogy a rendőrséget egy agresszív férfi miatt riasztották a helyszínre, aki kábítószer vagy alkohol hatása alatt állhatott. Payne 13-14 métert zuhant, és annyira súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem volt lehetőség az újraélesztésre. Halálát helyi idő szerint 17 óra 11 perckor állapították meg.

Kiemelt tartalom
Aki hülye, haljon meg? – 6+1 Darwin-díjas, akiknek nagyon buta módon ért véget az élete Aki hülye, haljon meg? – 6+1 Darwin-díjas, akiknek nagyon buta módon ért véget az élete 2024.4.22 10:22

Liam Payne-ről Simon Covell is megemlékezett Instagramon. A vállalkozó és producer a 2010-es X-Faktorban Nicole Scherzingerrel együtt állította össze az eredetileg szólóban induló öt fiúból a One Directiont. 

„Liam, le vagyok sújtva. Összetört a szívem. És üresnek érzem magam. És szeretném, ha tudnád, hogy mennyire szeretlek és tisztellek. Minden egyes könnycseppem a te emlékedért hullik. Ezt most olyan nehéz szavakba önteni” – fogalmazott közleményében Covell. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Simon Cowell (@simoncowell) által megosztott bejegyzés

Az énekesről a fiúbanda egykori tagjai, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan és Harry Styles közös közleményt adtak ki a zenekar hivatalos Instagram-oldalán, de a zenészek a saját platformjaikon, külön-külön is megemlékeztek 31 évesen elhunyt társukról, Liam Payne-ről.