ma 2024.10.21 14:08
Olvasási idő 3:35
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: hisztérikus napoknak, baráti segítségnek és nem várt randiknak nézünk elébe

Heti horoszkóp: hisztérikus napoknak, baráti segítségnek és nem várt randiknak nézünk elébe
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Mutatjuk, milyen hétre számíthatsz a csillagjegyed alapján!

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten az átlagosnál feszültebb leszel, emiatt könnyen előfordulhat, hogy összetűzésbe keveredsz valakivel. Lehet, hogy egy idegennel, de az sem kizárt, hogy egy családtagoddal alakul ki konfliktus. Mindenképp próbálj higgadt maradni és türtőztesd magad, hiszen utólag bánni fogod, hogy megbántottad az adott személyt. Igyekezz minél kevesebb időt tölteni társaságban, emberek között, a következő napokban ugyanis nehéz lesz veled szót érteni. Valószínű, hogy a hangulatingadozásod amilyen hirtelen jön, olyan hamar el is illan, így ne aggódj, ha mostanában felülkerekednek rajtad az érzéseid.

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Talán már kezdesz lemondani egy vágyadról, ám a következő napokban új remény csillan fel. Lehet, hogy csak más irányból kell megközelítened a dolgokat ahhoz, hogy végre elérd a célodat. Ne aggódj, ha elsőre ijesztőnek tűnik, a teljes kép helyett próbálj meg lépésről lépésre haladni a folyamattal, így nem tűnik maj olyan leküzdhetetlen feladatnak. Igyekezz minél több időt tölteni a barátaiddal, hiszen nekik köszönhetően feltöltődhetsz és akár új inspirációkat is gyűjthetsz a projektjeiddel kapcsolatban.

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szerencsés leszel, a héten ugyanis minden, amire eddig vágytál akár valóra is válhat. Lehet, hogy olyan emberekkel futsz össze, akikre az elmúlt hetekben többször is gondoltál. Pozitív kisugárzásod van, ezt pedig érdemes lesz kihasználnod a következő napokban, hiszen könnyen lehet, hogy a rengeteg energia és felszabadult érzés nem tart sokáig. Ha párkapcsolatban élsz, most lehetőséged lesz olyan nyílt beszélgetésre a partnereddel, ami vízválasztó lehet. 

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Megismerkedhetsz valakivel, aki felkelti a figyelmed. Régóta nem érezted azt, hogy nyitott lennél egy másik személy felé, ám most akár baráti, akár romantikus kapcsolat alakul ki köztetek, mindenképp érdemes energiát fektetned az ismerkedésbe, ki tudja, akár valami jó is kisülhet belőle! Szerencsére a munkahelyeden/suliban nincs miért aggódnod, mindig felkészült vagy, így nem érhetnek meglepetések. Szánj elég időt a pihenésre is, hogy kellő lendülettel indulj neki a hétvégi bulinak. 

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Váratlan helyzetben találhatod magad a héten, ha mindenre igent mondasz. Tanuld meg, hogy nem kell mindig mindenkinek segítened, pláne akkor, ha azzal a saját határaidat léped át. Kerüld el a kellemetlen helyzeteket és mondj nemet, hiszen annak ellenére, hogy csak apró szívességről van szó, tudod, hogy nem fér bele az idődbe. Próbálj meg minél több időt szánni a saját dolgaidra, légy minél felkészültebb és alaposabb a munkáddal, így a többiek is sokkal komolyabban vesznek majd. 

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten nem igazán lesz gondod semmire, sőt, tele leszel energiával és lendülettel. Használd ki és foglalkozz minél többet azokkal a dolgokkal, melyek lázba hoznak. Ha túl sok időt vesznek el a különböző kötelezettségeid, próbáld meg jobban beosztani az idődet, hogy még a szerelemprojektjeid is beleférjenek a napodba. A hét végén váratlan kihívás elé állíthat egy barátod, igyekezz a legjobb tudásod szerint helytállni, hiszen ha sikerül, az többszörösen megtérülhet a jövőben.

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Mindig szerettél új dolgokkal kísérletezni, ami általában az előnyödre vált. Most is lehetőséged lesz egy új területen kipróbálnod magad, ugyanis egy különleges ajánlatnak köszönhetően részt vehetsz egy olyan projektben, amiről korábban nem is álmodtál. Próbálj meg minél több időt tölteni a családoddal, barátaiddal, hiszen a segítségükkel könnyebben ki tudod engedni a gőzt. Ha szingli vagy, akár egy vagy több randi elébe is nézhetsz a héten.

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Utálsz segítséget kérni másoktól és a büszkeséged miatt inkább dupla annyi ideig szenvedsz valamivel, minthogy beismerd, hogy nem megy. Ne legyél saját magad ellensége, inkább ismerd be, hogy nem értesz valamihez, hiszen segítséget kérni egy baráttól nem szégyen, sőt. Így akár a szorongásod is alábbhagyhat, hiszen az elmúlt időszakban többször is frusztrált voltál egy bizonyos dolog miatt, amit nem tudtál feldolgozni. Egy nyílt, őszinte beszélgetés azonban segíthet feloldani ezeket a belső gátakat. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten a szokásosnál is több buliba kaptál meghívást, ám lehet, hogy nem feltétlen kell mindenhol megjelenned. A lényeg, hogy úgy töltsd a szabadidőt, ahogy neked jól esik, ne pedig mások igényei szerint. Persze jó érzés segíteni a környezetednek, de vedd észre, hogyha túl sokszor használják ki a jóindulatod. A legjobb, ha magaddal is töltesz egy kis időt, menj el moziba, sétálj egyet, vagy biciklizz a környéken, hogy kitisztulhasson a fejed. 

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Egy barátodnak a segítségedre van szüksége, így semmiképp se fordíts hátat neki, még akkor sem, ha nem fér bele az idődbe a probléma megoldása. Lehet, hogy csak arra vágyik, hogy valaki meghallgassa anélkül, hogy ítélkezne felette. Próbálj meg jó hallgatóság lenni ahelyett, hogy tanácsokkal bombáznád. Valószínűleg ő is tudja, hogy mi a helyes lépés. A héten különös dolgok történhetnek vele, összefuthatsz régi ismerősökkel, akikkel most lehetőséged van közelebbi kapcsolatot kialakítani. Légy nyitott a spontán programokra.

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten rengeteg problémával kell megküzdened, ám minden akadály legyőzésével egyre erősebb leszel. Ne hagyd, hogy összecsapjanak a hullámok a fejed felett, hiszen tudod, hogy nem vagy egyedül a gondjaiddal, a környezetedre bármikor számíthatsz. Nyugodtan kérj segítséget másoktól, ha nem bírsz el a rengeteg teendőddel. Próbálj meg minél több időt kreativitással foglalkozni, legyen az festés, kerámiázás, de a sport is remek módja a feltöltődésnek.

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Akár szingli vagy, akár párkapcsolatban élsz, most képbe kerülhet egy olyan személy, aki megmozgatja a fantáziádat. A héten vízválasztóhoz érkezel, ugyanis el kell döntened, hogy mi legyen ennek az ismeretségnek a sorsa. Ne félj attól, hogy rossz döntést hozol, hiszen ha az érzéseidre hallgatsz, nem tudsz mellényúlni. Ne akarj mindent logikusan megmagyarázni, mert van, amit nem lehet. A következő napokban a szokásosnál is többször ábrándozhatsz, ám figyelj arra, hogy ne veszítsd el a valósággal való kapcsolatod.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!