2024.8.15 16:57
Olvasási idő 0:26

Mit szóltak a Szigeten fesztiválozók Taylor Swift lefújt bécsi koncertjeihez? – A Te Hangod

VIDEÓ BÉCS KONCERT SZIGET SZIGET FESZTIVÁL TAYLOR SWIFT

Éppen az Sziget első napján érkezett a hír, hogy terrorveszély miatt törölték Taylor Swift mindhárom bécsi koncertjét. A Szigeten fesztiválozókat kérdeztük a hírről és magáról Taylor Swiftről.

Legutóbb, mikor Taylor Swift témában forgattunk, az első tematikus Taylor-partiba látogattunk el, ahol a rajongókat kérdeztük az énekesnőről. Azonban most egy egészen más téma miatt kérdeztünk róla titeket, ugyanis augusztus 8-án sokként érte a rajongókat, hogy Taylor Swift lemondta mindhárom bécsi koncertjét, ami természetesen sok magyar swiftie-t is érintett.

Kristóf, a REFRESHER Magyarország arca a Sziget Fesztivál utolsó napján titeket kérdezett arról, mit szóltatok, hogy Budapesthez ilyen közel terrorveszély gyanúja merülhet fel, mennyire szeretitek Taylor Swiftet, és miben rejlik Taylor sikerének titka.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!