2024.9.9 13:54
Olvasási idő 3:51
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: frusztráció, konfliktus és kiégés is várhat rád, ha nem vigyázol

Heti horoszkóp: frusztráció, konfliktus és kiégés is várhat rád, ha nem vigyázol
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Mutatjuk, milyen hétre számíthatsz a csillagjegyed alapján!

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nagyon jól telt a nyarad, sikerült megtalálnod az egyensúlyt a pihenés és a produktivitás között. Ne izgulj, az ősz beköszöntével nem kell feladnod, hiszen a mindennapi feladatok és teendők során továbbra is nagy hangsúlyt kell fektetned arra, hogy megfelelően kipihend magad. A hét számodra arról szól majd, hogy megpróbálsz kialakítani egy rutint a hétköznapjaidban, ám ne hagyd ki az izgalmas programokat sem, iktass be a napodba egy szabadtéri kávézást, bringázást, pikniket, ami aktívan kikapcsol. 

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Végre megjön a motivációd és rájössz, hogy szükséged van a tervezésre és arra, hogy napi rutint alakíts ki magadnak, mely segít lavírozni a hétköznapi feladataid között. Akár iskola, akár munka, a lényeg, hogy próbáld meg észszerűen beosztani a saját időd és hagyj magadnak lehetőséget a pihenésre és a kikapcsolódásra is. Lehet, hogy konfliktusba keveredsz a héten, mivel úgy érzed, muszáj véleményezned valaki más szerelmi ügyeit, ami persze rosszul sül el. Próbáld meg a kritikát inkább tanáccsá formálni, hogy elkerüld a veszekedést.

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nehéz napok várnak rád, hiszen még alig kezdődött el a suli, máris túl sok teendőd és tanulnivalód van, melyekkel elúsztál. Próbáld meg nem halogatni a teendőidet, hanem apró lépésenként haladva állj neki a feladatoknak, így nem érzed akkora tehernek, mintha egyszerre próbálnál mindent megoldani. Ne stresszelj feleslegesen, helyette vond le a megfelelő következtetést és legközelebb ne szervezz le ennyi dolgot magadnak. Lehet, hogy azt érzed, a környezetedben mindenki ellened fordult, ám valójában csak aggódnak érted, hiszen láthatóan túlterheled magad.

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ne félj attól, hogy lemaradsz a tanulásban vagy a munkahelyeden, hiszen a bolygók állásának köszönhetően sikerül bepótolnod mindent, amit eddig nem tudtál. Lehet, hogy egy tanulócsoport vagy egy felzárkóztató órának köszönhetően, de mindenképp sikerül behoznod a lemaradást, amit eddig felhalmoztál. Így aggodalomra semmi ok, a lényeg, hogy figyelj oda jobban a teendőidre, és próbálj meg nem halogatni. Nem lesz könnyű heted, hiszen ez a pár nap nem a pihenésről szól majd, ám a hétvégén kikapcsolódhatsz, sőt meglepetés is várhat rád, akár egy utazás, akár egy különleges program formájában.

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten a pénzügyeidre érdemes nagyobb hangsúlyt fektetned, számold ki a bevételed és a kiadásaid, hogy lásd, hol rontod el minden hónapban. Nem biztos, hogy most segítségedre lesz valaki, ha pénzügyi gondjaid támadnak, így érdemes kicsit előre gondolkodnod és félretenned valamennyi pénzt szükség esetére. Ha sikerül a hónapban a meghatározott kereten belül maradnod a költéseid illetően, jutalmazd meg magad egy aprósággal, legyen az kávé, süti vagy egy mozi. 

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szakíts időt saját magadra és a környezetedre is, hiszen az elmúlt időszakban nagyon keveset foglalkoztál a barátaiddal. Szerencsére a héten visszaáll az életed a megszokott kerékvágásba, így sokkal több időd jut másokra is. Ez az időszak tökéletes az ismerkedésre, randizásra, így ha eddig nem tetted, most légy kicsit nyitottabb és próbálj meg minél több új embert megismerni. Nem kell mindent komolyan venni, az első randi arról szól, hogy jól érezzétek magatokat. A hétvégén akár konfliktusba is keveredhetsz, éppen ezért vigyázz, hogy ne mondj semmit mások háta mögött. 

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Általában nyugodtak, harmonikusak a mindennapjaid, ám ez a sulikezdéssel és a rengeteg teendővel megborulhat. Ne hagyd, hogy elússz a mindennapi feladatokban, igyekezz kialakítani egy saját rutint, amelyben a te tempód szerint intézed a dolgokat. Nem történik semmi, ha egy nap nem jut mindenre időd, csináld meg a legfontosabb feladatokat. Szakíts időt a barátaidra is, suli után tanuljatok együtt, de hétvégén is szervezhettek közös programokat, hiszen mostanában rád fér, hogy másokkal töltsd az időd, ne pedig egyedül, otthon. 

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A bolygók állása alapján dilemmába kerülsz, ugyanis nem tudod, hogy milyen döntést hozz egy adott dologban. A szíved és az eszed is teljesen mást diktál, és nem tudod, melyikre lenne jobb hallgatnod. Kérd ki a barátaid véleményét, ám a végső döntés úgyis a tied. Ne félj attól, hogy megbánod, hiszen az csak annyit jelent, hogy egy újabb leckét tanultál az élettől. Próbáld meg végiggondolni, majd hozd meg a végső válaszod. Szerencsére ezen kívül elég eseménytelen hétnek nézel elébe, így lesz elég időd átgondolni a fontos dolgokat. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Próbálj meg jobban koncentrálni akár a suliban, akár a munkában, és ne vedd magadra a kritikát, hiszen az sokszor csak jószándékú. Ha úgy érzed igaz, akkor próbálj meg odafigyelni arra, hogy változtass, ha pedig nem tartod jogosnak, akkor engedd el a füled mellett. A lényeg, hogy ne idegesítsd és ne stresszeld magad felesleges dolgokon, hiszen nem éri meg aggódni valakinek a véleménye miatt, aki nem is számít. Törekedj a precizitásra és arra, hogy saját magadnak megfelelj, hiszen senki másnak nem kell. 

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A sulikezdésnek köszönhetően sokkal összeszedettebb és rendszerezettebb vagy, hiszen számodra ez a legjobb időszak az egész évben. Azonban próbáld meg nem túlterhelni magad, mivel hajlamos vagy túl sok feladatot bevállalni, aminek később az lesz az eredménye, hogy kiégsz. Csak annyi teendőt vagy különórát vállalj be, amennyit kényelmesen és élvezettel bírsz. Tölts egy kicsit több időt a barátaiddal, hiszen úgy érezhetik, hogy elhanyagolod őket. 

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Az ősz kezdete sokszor jelenti a produktivitást és a szorgalmat, legyen szó iskolakezdésről vagy egy munkahelyről. Ha sikerül belerázódnod a teendőkbe, igyekezz nem ellazázni, hanem igenis precízen és gondosan végezni a feladataidat. Ha nem sikerült annyit utaznod nyáron, mint amennyit szerettél volna, most lehetőséged lesz kikapcsolódni egy őszi hétvégén. Hétvégére szervezz programokat a barátaiddal, igyekezz minél több időt a szabadban tölteni. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szerencsére nem kell azon aggódnod, hogy unatkozni fogsz a következő napokban, ugyanis eléggé bezsúfoltad a programokat a napjaidba. Szinte egy perced se lesz magadra vagy arra, hogy kicsit kifújd a levegőt, így mindenképpen próbáld meg prioritás szerint lemondani azokat a teendőket vagy programokat, amelyekhez nincs kedved és nem probléma, ha kihagyod. Előzd meg azt, hogy teljesen megfeszülsz attól, hogy nincs semennyi szabadidőd. Annak ellenére, hogy azt hitted, folyamatosan produktivitásra van szükséges, valójában ugyanolyan fontos számodra a pihenés is. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!