2024.9.4 18:16
Olvasási idő 0:26

Mi gondoltok a magyar divatkultúráról? – A Budapest Central European Fashion Weeken jártunk – A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD BUDAPEST CENTRAL EUROPEAN FASHION WEEK DIVAT

Múlt héten a Millenárist elözönlötték a a divattervezők a modellek és az influenszerek, ugyanis augusztus 26. és szeptember 1. között itt zajlott a Budapest Central European Fashion Week (BCEFW), ahova a REFRESHER Magyarország arca, Máté is ellátogatott.

Augusztus 26. és szeptember 1. között lezajlott a magyar divatvilág egyik legfontosabb eseménye, a Budapest Central European Fashion Week (BCEFW). A tizennegyedik alkalommal megrendezett divatünnepen olyan nagy magyar márkákat láthattunk, mint a Nanushka vagy a Nubu, de nagy figyelmet fordítottak az új, fiatal tehetségekre is a Young Talents és a New Generation szekciókban.

A Millenárison megrendezett eseményre a REFRESHER Magyarország szerkesztősége is ellátogatott, és Máté a divatbemutatók között a magyarországi divat helyzetéről, a hazai divattervezőkről és a legnagyobb fashion ickjeitekről kérdezett titeket.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!