2024.8.12 14:55
Olvasási idő 4:06
Csáka Eszter Csáka

Horoszkóp: milyen vadon élő állat lakozik benned a csillagjegyed alapján?

ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Mutatjuk, hogy a csillagjegyed szerint milyen állatként járnád az erdőket!

Kos – Grizzly medve

grizzly medve Forrás Unsplash

Mindenképpen olyan vadonban élő állat lennél, amelyik erőt, bátorságot és függetlenséget szimbolizál. Éppen ezért tökéletesen passzol hozzád a grizzly medve habitusa, hiszen az alapvetően nyugodt, megfontolt állat abban az esetben, ha felbosszantják, gondolkodás nélkül támadásba lendül. Az állatvilág egyik veszélyes emlőse, csúcsragadozó, amely nem ismer félelmet. Erős akaratú és mindenkire hatással van, akivel csak találkozik, akárcsak Kosként te, aki mindig mély első benyomást teszel az emberekre. Természetedből adódóan jó vezetői képességeid vannak, nem mellesleg minden helyzetben fel tudod találni magad. 

Bika – Lajhár

lajhár Forrás Unsplash

Nincs is más állat, amelyik jobban passzolna az életviteledhez és személyiségedhez, mint a lajhár, hiszen az állat soha semmit sem csinál meggondolatlanul, és minden lépését jó lassan, gondosan teszi meg. Ahelyett, hogy folyamatosan időrend szerint, pörögve telne egy napod, jobban szereted, ha szoros napi beosztás helyett úgy végezheted el a dolgaidat, ahogy neked szimpatikus: mégpedig megfontolt, komótos tempódban. Kicsit lusta vagy, döntésképtelen, cserébe azonban kifejezetten makacs egyéniségnek számítasz. Ennek ellenére ugyanolyan pozitív kisugárzással és életörömmel rendelkezel, akárcsak a lajhár.

Ikrek – Róka

róka Forrás Unsplash

A róka az erdő egyik legravaszabb, legagyafurtabb állata, aki mindig úgy alakítja a helyzeteket, hogy az számára kedvező legyen, még akkor is, ha másoknak nem feltétlenül az. Emiatt kiválóan passzolsz a rókához, hiszen annak ellenére, hogy gyakran viselkedsz átlátszóan, igyekszel mindig olyan irányba terelni egy helyzetet, ami neked a legkedvezőbb, attól függetlenül, hogy a többiek mit szeretnének. Persze vannak jó tulajdonságai is a rókának, hiszen képes a legtöbb körülményhez gond nélkül alkalmazkodni és magas az intelligenciája, jól tűri a stresszt, és a legnehezebb helyzetekben is képes döntéseket hozni.

Rák – Kenguru

kenguru Forrás Unsplash/ Melanie de Coster

A kenguru hihetetlenül szívós állat, ahogy Rákként te sem riadsz meg semmilyen körülménytől vagy helyzettől. Motivált, erős akaratú és fizikumú állat, amely tökéletesen reprezentálja az elszánt és eltökélt jellemed. Játékos, kifejezetten társas lény, ahogy te is szereted, ha mindig van körülötted valaki. Néha azonban hajlamos vagy hamarabb cselekedni, mint gondolkodni, legtöbbször zsigeri érzés vezérel. Gondoskodó személyiség vagy, akárcsak a kenguru, és sosem hagysz senkit magára, hiszen fontos számodra, hogy a környezeted mindig jólétben és gond nélkül éljen. Emellett pedig szinte mindig jók a megérzéseid, akárcsak az állatnak.

Oroszlán – Tigris

tigris Forrás Unsplash/ Frida Lannerström

Kétségtelen, hogy oroszlánként egy vadmacska lennél, hiszen mindketten a „dzsungel királya“ mentalitást követitek. Lenyűgöző külső jegyeivel és erős akaraterejével egyértelmű a hasonlóság, hiszen Oroszlánként szeretsz foglalkozni a külsőddel, ahogy azt sem bánod, ha te vagy a figyelem középpontjában. Igyekszel mindig csapatvezetőként pozícionálni magad, hiszen úgy érzed, minden képességgel rendelkezel ahhoz, hogy feldobj egy unalmas bulit vagy baráti találkozót. Biztos, hogy mély első benyomást keltesz másokban, akárcsak a tigris, amely magabiztosságáról híres. 

Szűz – Gazella

Forrás Jeremy Lwanga

Gyors és precíz vagy, éleslátásoddal és gyorsaságoddal leginkább egy elegáns gazellához hasonlítasz, aki mindig emelt fővel jár. Nem szereted a lassúságot, ahogy a várakozást sem, így nem a türelmedről vagy híres. Könnyedén tudsz több dologra is egyszerre odafigyelni, ellenben nem nehéz kihozni a sodrodból és a stresszt is nehezen bírod. Nem szeretsz igazi konfliktusokba keveredni, így általában menekülőre fogod az első adandó alkalommal. 

Mérleg – Hattyú

Forrás Unsplash / Raphael Schaller

A hattyúval közös bennetek a szépség, a romantikus kisugárzás és a váratlan harapás, hiszen ha felbosszantunk egy hattyút, egy idő után megunja és odacsíp. Nem szereted, ha kóstolgatnak, ahogy ritka az is, hogy valaki ki tud hozni a sodrából, ám akkor még te is rácsodálkozol a viselkedésedre. Vonzó külsővel és kisugárzással rendelkezel, az emberek szeretnek a közeledben lenni, hiszen megnyugtató a jelenléted. Könnyen elköteleződsz, és igyekszel minden helyzetben elegáns maradni. Nem véletlen, hogy hattyú lennél a csillagjegyed szerint, aki képes bekeményíteni, ha sarokba szorítva érzi magát. 

Skorpió – Csörgőkígyó

Forrás Unsplash / De'Andre Bush

Ez a párosítás sem véletlen, hiszen ha felbosszantanak, halálos csapást is képes vagy mérni ellenségedre, ahogy sosem lehet tudni, hogy melyik pillanatban támadsz. Nem kétség, hogy a kígyó rendkívül találékony és minden körülmény között képes életben maradni, ahogy a személyisége is kifejezetten komplex és mély rétegekkel bír. Az emberek hajlamosak csak a borító, vagyis a külső alapján ítélni, így gyakran mindkettőtöket félreérti a társadalom. Annak ellenére, hogy egyikőtök sem fél attól, ha támadni kell, mindketten azt szeretitek, ha békén és nyugodtan hagynak titeket anélkül, hogy feleslegesen felpiszkálnának. Ahogy a csörgőkígyó, Skorpióként te is képes vagy pillanatok alatt alakot váltani, és nagyon könnyen ki tudnak hozni a sodrodból. 

Nyilas – Elefánt

Forrás Unsplash / Caterina Sanders

Valamiért mindig a te oldaladon áll a szerencse, így szinte sosem kerülsz olyan kalamajkába, amit ne lehetne gyorsan megoldani. Talán amiatt van, mert a Jupiter az uralkodó bolygód, ami folyamatosan erősíti a pozitív gondolkodásod. Akárcsak az elefánt, te is nyugodt és béketűrő vagy, aki nem mellesleg kifejezetten az intelligenciájáról és memóriájáról híres. Mindent átvészelsz, leleményességednek köszönhetően sosem maradsz pácban. Művelt és okos vagy, éppen emiatt is illik hozzád ennyire a hatalmas állat. Jó természettel rendelkezel, nem vagy bosszúálló típus, általában mindenki szeret. 

Bak – Hegyi kecske

Forrás Unsplash / Robson Hatsukami Morgan

Az asztrológiai számítások alapján hozzád leginkább a hegyi kecske passzol, amely tökéletesen megtestesíti a legjobb tulajdonságaidat, hiszen képes vagy a legnehezebb környezetben túlélni, akárcsak a hegyi kecske, ami nap mint nap sziklák között ugrál. Nemcsak túlélsz, hanem egyenesen magad alá gyűröd a legnehezebb helyzeteket is, mivel óriási stressztűrő képességeddel minden akadályt legyőzöl. Motivált vagy és nincs előtted lehetetlen, bármi történik, a hegyi kecske akaraterejének köszönhetően még a legmeredekebb utakon is átkel, ahogy te is megoldasz minden nehézséget, ami eléd kerül. Nem utolsó sorban mindketten méltóságteljesek vagytok. 

Vízöntő – Orángután

Forrás Unsplash / Joshua J. Cotten

Rendkívül intelligens csillagjegy vagy, emiatt olyan állat passzol hozzád, amely rendelkezik a mentális és szociális érzékenységeddel. A világ legkülönlegesebb állatai közül leginkább az orángután testesíti meg a tulajdonságaidat, aki többnyire szeret közösségben létezni amellett, hogy briliáns elme. Mivel az Uránusz az uralkodó bolygód, általában a megszokottól eltérő a gondolkodásod. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen az orángután hozzád hasonlóan az egyik legokosabb állat. Csillagjegyed szerint van benned némi hűvösség és egyedüllét iránti vágy, éppen ezért is passzol hozzád ennyire a főemlős. 

Halak – Pillangó

Forrás Unsplash / Vivek Doshi

Annak ellenére, hogy az állatvilág varázslatos és elbűvölő élőlények sokasága, a pillangó testesíti meg legjobban a Halak misztikumát és titokzatosságát. Kreatív kisugárzásodat nem is lehet máshoz hasonlítani, csak a gyönyörű és elbűvölő pillangóéhoz, amely különböző színekben és foltokban pompázik. Változékony természeted miatt szereted a rugalmasságot és nem szereted folyamatosan ugyanazokat a dolgokat csinálni. A pillangó élénk, és mindig úton van valahova, akárcsak te. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!