A Tako étterem eleinte csak workshopként indult, májustól azonban állandó helyszínen várják a mexikói konyha szerelmeseit a Múzeum körúton.
Ghyczy Dénes és Szederkényi József építészekből avanzsáltak étterem tulajdonosokká. Mivel József szenvedélye a masa harina, vagyis a tradicionális mexikói liszt, Dénes pedig csilit termeszt, adta magát, hogy a mexikói irányba induljanak el gasztronómiai fronton. Így született meg három éve a Tako workshop, ami 2024-től állandó helyet is kapott a Múzeum körút 7-ben.
Barka, a REFRESHER Magyarország arca ellátogatott a Takoba, és megkóstolta nemcsak a takókat, de a vermutot és a matét is, amit csak az üzletben lehet kapni.
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!