Nyitóoldal

gasztro

Cikkek a témában
Legfrissebb
Legolvasottabb
Time Out Market nyílik Budapesten, a belvárosba érkezik a világhírű gasztropiac
Time Out Market nyílik Budapesten, a belvárosba érkezik a világhírű gasztropiac
2024.4.17 15:25
Hamarosan világhírű gasztropiac nyílik a Blaha Lujza téren. A Time Out Market a város legjavát hozza majd egy tető alá, a legjobb budapesti és hazai szakácsok, étterem-tulajdonosok, italok és kulturális élmények gondosan összeválogatott elegyét.
KAJAKÓMA: Dorado🌞 – Speciality kávézóból a natúr borok Eldorádója
Ajánlott tartalom
KAJAKÓMA: Dorado🌞 – Speciality kávézóból a natúr borok Eldorádója
2024.4.13 10:24
A Klauzál téren már hatodik éve várja a betérő vendégeket a spanyol-magyar tengelyen mozgó Dorado Café, ami az elmúlt években nagyot nyitott a natúr borok világa felé.
Nyálcsorgatva nézted a Ghibli-filmeket és a Demon Slayert? Ezekben a budapesti éttermekben válik valósággá a kétdimenziós foodporn
Ajánlott tartalom
Nyálcsorgatva nézted a Ghibli-filmeket és a Demon Slayert? Ezekben a budapesti éttermekben válik valósággá a kétdimenziós foodporn
2024.4.11 20:22
Ebből a cikkünkből megtudhatod, hol kóstolhatod meg az animék mellékszereplőit, vagyis az ikonikus japán ételeket.
KVÍZ: Melyik régióban termesztettek először hagymát, és a kenyér tényleg magyar? Teszteld, mennyire vagy képben a gasztrotörivel!
Ajánlott tartalom
KVÍZ: Melyik régióban termesztettek először hagymát, és a kenyér tényleg magyar? Teszteld, mennyire vagy képben a gasztrotörivel!
2024.3.23 9:15
A mai globalizált világban ezerféle egzotikus termék található a boltokban, mindent természetesnek, azonnal elérhetőnek veszünk. Talán bele sem gondolunk abba, hogy még az olyan alapvető élelmiszerek, mint a liszt, vaj vagy rizs sem voltak mindig velünk.
CYLA, HÁZASSÁG, AZAHRIAH – Hány csillagot adsz rá?⭐ | STELLAR LAKATOS MÁRKKAL
Ajánlott tartalom
CYLA, HÁZASSÁG, AZAHRIAH – Hány csillagot adsz rá?⭐ | STELLAR LAKATOS MÁRKKAL
2024.3.6 17:11
A REFRESHER Magyarország STELLAR sorozatában vendégeink a legrandomabb dolgokra dobálják a csillagokat. Legutóbbi meghívottunk, Lakatos Márk megosztotta véleményét a Barbie-filmről, a dickpicekről, de pontozta Azahriah-t és Kajdi Csabát is.
„Lehet egy ilyen országban úgy punknak lenni, hogy közben vállalkozó maradsz?” – interjú Tenner Benivel, a Konyhakör alapítójával
Ajánlott tartalom
„Lehet egy ilyen országban úgy punknak lenni, hogy közben vállalkozó maradsz?” – interjú Tenner Benivel, a Konyhakör alapítójával
2024.3.2 9:41
Tíz év és megannyi különleges vacsora után véget ért a Konyhakör, Tenner Beni projektje, de mi lesz ezután, és hogyan sikerült olyan helyekre vacsorát szervezni, mint a Kelenföldi hőerűmű vagy a régi ferihegyi repülőtér?
Bécsben nyit üzletet Budapest egyik legnépszerűbb péksége
Bécsben nyit üzletet Budapest egyik legnépszerűbb péksége
2024.1.30 10:27
Dormán Péter és csapata a bécsi közönségnek is megmutatja, milyen az a croissant, amiért egész Budapest rajong.
A nagy vegán körkép, avagy 9+1 húsmentes kajálda Budapesten a Veganuár margójára
Ajánlott tartalom
A nagy vegán körkép, avagy 9+1 húsmentes kajálda Budapesten a Veganuár margójára
2024.1.20 9:16
A Veganuár keretében egyszerre fedezhetjük fel a növényi alapú gasztronómia mélységeit és csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat. A hús hanyagolásával azonban nem kell lemondanod az éttermi fogásokról. Íme 9 hely, ahol biztosan nem fog húsra fájni a fogad.
Amikor a tetoválás és a gasztro összeér: hazánk egyik legelismertebb művésze inspirálta a Madhouse új menüjét
Amikor a tetoválás és a gasztro összeér: hazánk egyik legelismertebb művésze inspirálta a Madhouse új menüjét
2024.1.16 14:05
Borbás Robi korábban már Jason Momoát is varrta, ezúttal azonban a gasztro világában hagyja ott a névjegyét.
Egy hónapnyi húsmentesség gyomorgörcs és idegbaj nélkül: Itt a Veganuár, elmondjuk, miért érdemes kipróbálnod
Ajánlott tartalom
Egy hónapnyi húsmentesség gyomorgörcs és idegbaj nélkül: Itt a Veganuár, elmondjuk, miért érdemes kipróbálnod
2024.1.13 13:51
Szerencsére az este hat óra után elfogyasztott kalóriák nem triplázódnak meg mágikus módon, és rakódnak le toka formájában, és a növényi alapú étkezés sem naptári hónapokhoz kötött. Ellenben tökéletes lehetőség zöldség-gyümölcs fogyasztásunk növelésére.
Krónikus maszturbálókényszerre kanalazz corn flakest! – Így lett antimaszturbációs gyógyír a kukoricapehely
Ajánlott tartalom
Krónikus maszturbálókényszerre kanalazz corn flakest! – Így lett antimaszturbációs gyógyír a kukoricapehely
2023.11.21 18:27
Az adventista orvos, John Kellogg a testi-lelki-spirituális tisztaságot az emésztőrendszer karbantartásával kívánta elérni. A maszturbálást pedig különösen veszélyesnek tartotta, nemcsak a társadalmi rendre, hanem az egészségre is.
Pont került a Pöttyös-mizéria végére: kiderült, túrós-e a rudi, vagy sem
Pont került a Pöttyös-mizéria végére: kiderült, túrós-e a rudi, vagy sem
2023.11.10 16:41
Célt ért a Termékkritikus nevű tiktokker, ismét igazi túró van a Pöttyös túrórudijaiban.
Most már biztos: új évaddal tér vissza a legnyersebb gasztrodráma, A mackó
Most már biztos: új évaddal tér vissza a legnyersebb gasztrodráma, A mackó
2023.11.7 10:26
"A mackó" második évada igencsak lezáratlanul ért véget, a készítők azonban nem hagynak minket cserben, hamarosan érkezhet a harmadik évad.
Hogyan főztek nagyanyáink a gulyáskommunizmusban? – Így lett 100 év alatt ínségből majdnem bőség Magyarországon
Ajánlott tartalom
Hogyan főztek nagyanyáink a gulyáskommunizmusban? – Így lett 100 év alatt ínségből majdnem bőség Magyarországon
2023.10.29 6:12
Az, hogyan étkezünk és mit fogyasztunk, messze túlmutat azon, hogy éppen mit szeretünk enni és mit tudunk elkészíteni. Cikkünkben bemutatjuk, milyen társadalmi hatások befolyásolták az előző generációk általunk is megörökölt gasztronómiai szokásait.
Hungarikum lett az étel, ami legfeljebb néhány száz forintot ér, mégis kétezerért sózzák rád a Balatonnál
Hungarikum lett az étel, ami legfeljebb néhány száz forintot ér, mégis kétezerért sózzák rád a Balatonnál
2023.10.18 16:18
A székelykapu mellett a magyarok kedvenc strandételét is hungarikummá választották.
Minden álmod, hogy sikeres gasztrotiktokker légy? – Akkor a Gyermelyi versenyét neked találták ki!
PR megjelenés
Minden álmod, hogy sikeres gasztrotiktokker légy? – Akkor a Gyermelyi versenyét neked találták ki!
2023.10.3 14:59
A verseny fődíja 2 millió forint, ami akár simán a tiéd lehet, ha lehengerled a zsűrit parádés ételkompozícióiddal.
Egy szomszédos országban már kaphatók a 3D-nyomtatással készült vegán húsok
Egy szomszédos országban már kaphatók a 3D-nyomtatással készült vegán húsok
2023.9.20 14:30
A "THE FILET" néven futó, nyomtatott lazacpótló hatalmas áttörést jelenthet az élelmiszeriparban.
Olcsó olasz kocsmáktól az előkelő bárokig: így lett az Aperol Spritz 100 év alatt mindenki kedvenc itala
Ajánlott tartalom
Olcsó olasz kocsmáktól az előkelő bárokig: így lett az Aperol Spritz 100 év alatt mindenki kedvenc itala
2023.9.15 17:51
Hogyan hódította meg a világot az Aperol Spritz, az ital, amit húsz évvel ezelőtt csak velencei kiskocsmákban és olcsóbb bárokban lehetett kapni?
KVÍZ: Melyik régióban termesztettek először hagymát, és a kenyér tényleg magyar? Teszteld, mennyire vagy képben a gasztrotörivel!
Ajánlott tartalom
KVÍZ: Melyik régióban termesztettek először hagymát, és a kenyér tényleg magyar? Teszteld, mennyire vagy képben a gasztrotörivel!
2024.3.23 9:15
A mai globalizált világban ezerféle egzotikus termék található a boltokban, mindent természetesnek, azonnal elérhetőnek veszünk. Talán bele sem gondolunk abba, hogy még az olyan alapvető élelmiszerek, mint a liszt, vaj vagy rizs sem voltak mindig velünk.
Nyálcsorgatva nézted a Ghibli-filmeket és a Demon Slayert? Ezekben a budapesti éttermekben válik valósággá a kétdimenziós foodporn
Ajánlott tartalom
Nyálcsorgatva nézted a Ghibli-filmeket és a Demon Slayert? Ezekben a budapesti éttermekben válik valósággá a kétdimenziós foodporn
2024.4.11 20:22
Ebből a cikkünkből megtudhatod, hol kóstolhatod meg az animék mellékszereplőit, vagyis az ikonikus japán ételeket.
Egy hónapnyi húsmentesség gyomorgörcs és idegbaj nélkül: Itt a Veganuár, elmondjuk, miért érdemes kipróbálnod
Ajánlott tartalom
Egy hónapnyi húsmentesség gyomorgörcs és idegbaj nélkül: Itt a Veganuár, elmondjuk, miért érdemes kipróbálnod
2024.1.13 13:51
Szerencsére az este hat óra után elfogyasztott kalóriák nem triplázódnak meg mágikus módon, és rakódnak le toka formájában, és a növényi alapú étkezés sem naptári hónapokhoz kötött. Ellenben tökéletes lehetőség zöldség-gyümölcs fogyasztásunk növelésére.
Bécsben nyit üzletet Budapest egyik legnépszerűbb péksége
Bécsben nyit üzletet Budapest egyik legnépszerűbb péksége
2024.1.30 10:27
Dormán Péter és csapata a bécsi közönségnek is megmutatja, milyen az a croissant, amiért egész Budapest rajong.
KAJAKÓMA: Dorado🌞 – Speciality kávézóból a natúr borok Eldorádója
Ajánlott tartalom
KAJAKÓMA: Dorado🌞 – Speciality kávézóból a natúr borok Eldorádója
2024.4.13 10:24
A Klauzál téren már hatodik éve várja a betérő vendégeket a spanyol-magyar tengelyen mozgó Dorado Café, ami az elmúlt években nagyot nyitott a natúr borok világa felé.
Rakott krumpli, felpimpelt kókuszkocka és gyömbéres sör: spéci menüsorral rukkolt elő a Carson Coma
Rakott krumpli, felpimpelt kókuszkocka és gyömbéres sör: spéci menüsorral rukkolt elő a Carson Coma
2023.7.24 12:37
Júliusban napjaink egyik legnépszerűbb zenekara, a Carson Coma egy, a gyerekkori ízek emlékével, valamint a modern konyhatechnológiákkal bátran összekacsintó, igazán nyárias ételsorral rúgja rá az ajtót a fesztiválszezonra!
Szélhámos a Burger King, állítják az éhesen maradt vásárlók
Szélhámos a Burger King, állítják az éhesen maradt vásárlók
2023.8.30 14:02
Van amikor a méret a lényeg.
Time Out Market nyílik Budapesten, a belvárosba érkezik a világhírű gasztropiac
Time Out Market nyílik Budapesten, a belvárosba érkezik a világhírű gasztropiac
2024.4.17 15:25
Hamarosan világhírű gasztropiac nyílik a Blaha Lujza téren. A Time Out Market a város legjavát hozza majd egy tető alá, a legjobb budapesti és hazai szakácsok, étterem-tulajdonosok, italok és kulturális élmények gondosan összeválogatott elegyét.
„Lehet egy ilyen országban úgy punknak lenni, hogy közben vállalkozó maradsz?” – interjú Tenner Benivel, a Konyhakör alapítójával
Ajánlott tartalom
„Lehet egy ilyen országban úgy punknak lenni, hogy közben vállalkozó maradsz?” – interjú Tenner Benivel, a Konyhakör alapítójával
2024.3.2 9:41
Tíz év és megannyi különleges vacsora után véget ért a Konyhakör, Tenner Beni projektje, de mi lesz ezután, és hogyan sikerült olyan helyekre vacsorát szervezni, mint a Kelenföldi hőerűmű vagy a régi ferihegyi repülőtér?
Bővül az IKEA növényi alapú kínálata, végre itt az alternatív hot dog
Bővül az IKEA növényi alapú kínálata, végre itt az alternatív hot dog
2023.8.17 10:47
Az IKEA hot dog 40 éves pályafutása után húsmentes változattal egészül ki, mely rizsfehérje alapú.
Olcsó olasz kocsmáktól az előkelő bárokig: így lett az Aperol Spritz 100 év alatt mindenki kedvenc itala
Ajánlott tartalom
Olcsó olasz kocsmáktól az előkelő bárokig: így lett az Aperol Spritz 100 év alatt mindenki kedvenc itala
2023.9.15 17:51
Hogyan hódította meg a világot az Aperol Spritz, az ital, amit húsz évvel ezelőtt csak velencei kiskocsmákban és olcsóbb bárokban lehetett kapni?
CYLA, HÁZASSÁG, AZAHRIAH – Hány csillagot adsz rá?⭐ | STELLAR LAKATOS MÁRKKAL
Ajánlott tartalom
CYLA, HÁZASSÁG, AZAHRIAH – Hány csillagot adsz rá?⭐ | STELLAR LAKATOS MÁRKKAL
2024.3.6 17:11
A REFRESHER Magyarország STELLAR sorozatában vendégeink a legrandomabb dolgokra dobálják a csillagokat. Legutóbbi meghívottunk, Lakatos Márk megosztotta véleményét a Barbie-filmről, a dickpicekről, de pontozta Azahriah-t és Kajdi Csabát is.
KAJAKÓMA: A Nagy Kebab Teszt 🥙 – 5 étterem buli után, ahol TALÁN józanul is ennénk
Ajánlott tartalom
KAJAKÓMA: A Nagy Kebab Teszt 🥙 – 5 étterem buli után, ahol TALÁN józanul is ennénk
2023.7.30 9:42
KAJAKÓMA sorozatunk első részében egy húzós emberkísérletre vállalkoztunk: kipróbáltunk és végigpontoztunk 5 kebabozót Budapest belvárosában, ami buli után (vagy másnap) életmentő lehet.
Minden álmod, hogy sikeres gasztrotiktokker légy? – Akkor a Gyermelyi versenyét neked találták ki!
PR megjelenés
Minden álmod, hogy sikeres gasztrotiktokker légy? – Akkor a Gyermelyi versenyét neked találták ki!
2023.10.3 14:59
A verseny fődíja 2 millió forint, ami akár simán a tiéd lehet, ha lehengerled a zsűrit parádés ételkompozícióiddal.
A nagy vegán körkép, avagy 9+1 húsmentes kajálda Budapesten a Veganuár margójára
Ajánlott tartalom
A nagy vegán körkép, avagy 9+1 húsmentes kajálda Budapesten a Veganuár margójára
2024.1.20 9:16
A Veganuár keretében egyszerre fedezhetjük fel a növényi alapú gasztronómia mélységeit és csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat. A hús hanyagolásával azonban nem kell lemondanod az éttermi fogásokról. Íme 9 hely, ahol biztosan nem fog húsra fájni a fogad.
Téged is feszt csesztettek szüleid súlyod miatt? – Elmondjuk, kik is a mandulaanyák, és mit is tehetünk ellenük
Ajánlott tartalom
Téged is feszt csesztettek szüleid súlyod miatt? – Elmondjuk, kik is a mandulaanyák, és mit is tehetünk ellenük
2023.8.1 15:22
Az elmúlt években elképesztően nagy figyelmet kaptak azok az anyukák és apukák, akik direkt-indirekt testképzavarossá tették gyermekeiket.
Hogyan főztek nagyanyáink a gulyáskommunizmusban? – Így lett 100 év alatt ínségből majdnem bőség Magyarországon
Ajánlott tartalom
Hogyan főztek nagyanyáink a gulyáskommunizmusban? – Így lett 100 év alatt ínségből majdnem bőség Magyarországon
2023.10.29 6:12
Az, hogyan étkezünk és mit fogyasztunk, messze túlmutat azon, hogy éppen mit szeretünk enni és mit tudunk elkészíteni. Cikkünkben bemutatjuk, milyen társadalmi hatások befolyásolták az előző generációk általunk is megörökölt gasztronómiai szokásait.
Amikor a tetoválás és a gasztro összeér: hazánk egyik legelismertebb művésze inspirálta a Madhouse új menüjét
Amikor a tetoválás és a gasztro összeér: hazánk egyik legelismertebb művésze inspirálta a Madhouse új menüjét
2024.1.16 14:05
Borbás Robi korábban már Jason Momoát is varrta, ezúttal azonban a gasztro világában hagyja ott a névjegyét.