2024.4.13 10:24
Olvasási idő 0:31

KAJAKÓMA: Dorado🌞 – Speciality kávézóból a natúr borok Eldorádója

VIDEÓ GASZTRO KAJAKÓMA VIDEÓ

A Klauzál téren már hatodik éve várja a betérő vendégeket a spanyol-magyar tengelyen mozgó Dorado Café, ami az elmúlt években nagyot nyitott a natúr borok világa felé.

Görföl Emese és Mario Jimenez egy új-zélandi nyaralás után döntöttek úgy, nem folytatják eddigi irodai munkájukat, hanem nyitnak egy saját kávézót az utazásaikon szerzett nyugati vibe-okból inspirálódva. Így született meg 2018-ban a Dorado Café a Klauzál utcában, ahol kezdetben a speciality kávé és a brunchok voltak középpontban, pár éve azonban bekerültek a képbe a natúr borok, ami az átlag budapesti fiatal számára újdonságot jelenthet, pedig egyáltalán nem egy új keletű dolog.

Máté, a REFRESHER Magyarország arca ellátogatott a Doradóba reggel egy finom kávéra és este is, hogy kicsit közelebb kerüljön a natúr borok élvezetéhez, amiben Homoky Dorka, negyedik generációs borász volt a segítségére.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!