Júliusban napjaink egyik legnépszerűbb zenekara, a Carson Coma egy, a gyerekkori ízek emlékével, valamint a modern konyhatechnológiákkal bátran összekacsintó, igazán nyárias ételsorral rúgja rá az ajtót a fesztiválszezonra!
Az elmúlt pár hónapban olyan egymástól műfajban eltérő előadók dolgoztak együtt Piszkor Norbert executive cheffel annak tematikus séfajánlatain, mint Beton.Hofi, a Fish!-frontembere, a Bohemian Betyars vagy az Irie Maffia alapító párosa, Élő Márton, most pedig a Carson Comán a sor. MADHOUSE Budapest Craft Beer Bar & Bistro csapata számára fontosak a szokatlan, újszerű megoldások, ennek tudatában pedig csak idő kérdése volt, hogy egymásra találjanak Magyarország egyik legsokoldalúbb együttesével, az eddigi négy albuma során a retró-esztráddaloktól a sikálós garázsrockig magát szinte minden stílusban kipróbáló Carson Comával. Fekete Giorgioék pedig a konyhába beszabadulva olyan klasszikusokat kértek Norbitól, amelyekre mindannyian nosztalgikus érzésekkel gondolunk vissza.
Ilyen például a rakott krumpli, amiből nem hiányozhat belőle a mangalicakolbász, illetve a háztáji tojás sem. Ahogy a harcsapaprikás sem lenne az igazi túrós csusza nélkül, amit Norbi guancialével, vagyis érlelt toszkán tokaszalonnával, a tapolcai halgazdaságból érkező harcsapofával, valamint a MadX spontán erjesztésű, répával főzött savanyú sörével, a Carrot Charmerrel tett teljessé.
Giorgio olasz gyökerei miatt pedig a bolognai spagetti sem maradhatott le a menüről, és úgy készül, ahogy mindenki igazán szereti: napérlelte paradicsomokkal, darált marha- és sertéshússal, a tetején Grana Padano-sajtszórással.
Abban a Carson Coma és a MADHOUSE csapata is egyetértett, hogy egy ilyen menüsor desszertje kizárólag a kókuszkocka lehet, csak éppen egy Norbira jellemző csavarral. A kókuszfagylalttal érkező édességhez ugyanis főzött egy stout-alapú krémet, ami kellemesen rumos-eszpresszós ízjegyeivel úgy mutatja meg mindenki kedvencének egy teljesen új arcát, hogy közben az megmarad sokak kedvenc süteményének is. Valahogy úgy, ahogy az együttes sem értelmezte újra a nyolcvanas évek táncdalait, csak a mai viszonyokhoz igazította azt. Így tett a MADHOUSE csapata a Sex on the beach-csel is, amihez 1Csepp pálinka, yuzu és komló kerül pluszba, hogy igazán különleges legyen a már régről jól ismert koktél.
Apropó, nyolcvanas évek: az összhatást fokozandó, étlap helyett a már említett aranykor háziasszonyainak legnagyobb kincsének, a planéta kártyagyűjteménynek egy “MADHOUSE-osított” változatát kapják majd kézhez a betérő vendégek, akik így tényleg úgy érezhetik majd magukat, mintha a Kék Hullám Kempingben ültek volna asztalhoz, közvetlenül egy kiadós balatoni strandolás után.
De persze nincs vízparti kikapcsolódás sör nélkül, szóval valószínűleg mindenkiben felmerült a kérdés: “mit iszik emellé a zenekar?” Természetesen a Mad Scientisttel kollaborációban főzött Fantomrezgést!
A különleges név nem véletlen, hiszen a közös sör a banda új lemezének egyik száma után kapta nevét.
Amit pedig tudni érdemes róla, hogy egy gyömbérrel, citromnáddal és kardamommal lefőzött helles, ami egyszerre kellemesen száraz, izgalmasan fűszeres és még a legnagyobb melegben is frissítő. Ráadásul az eladásából befolyt összeg egy részét az Egy Sima Egy Fordított - Egyesület az Inklúzióért kapja, amelynek célja, hogy segítsék a fogyatékossággal élő gyerekek, fiatalok és családjaik mozgását a szociális térben. A séfmenü kipróbálásával pedig a Lépjünk, hogy léphesseneket támogathatod, amely szervezet küldetése az országban élő központi idegrendszeri sérült gyermekeket nevelő családok támogatása.