ma 2024.5.6 13:06
Olvasási idő 0:45
Maier Péter

Jordán Adél nyíltan beszélt arról, hogyan élte meg a coming outját ő és családja

ARCOK COMING OUT JORDÁN ADÉL LMBTQ PÁRKAPCSOLAT

„Amennyire féltem, annyira jól vagyok már ezzel“ – fogalmazott a színésznő, aki jelenleg Székely Kriszta rendezővel él kapcsolatban.

Részletesen beszélt 2021-es coming outjártól Jordán Adél színésznő, akivel Kadarkai Endre készített életútinterjút a Szavakon túl című műsorban.

„Mindenki a vérmérsékletéhez képest fogadta“ – mondta Jordán Adél arról, hogy milyen élmény volt közölni családjával, hogy romantikus viszony fűzi Székely Kriszta rendezőhöz.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Jordán Adél (@jordanadelactress) által megosztott bejegyzés

A színésznő fiának, Andornak, illetve férjének, Keresztes Tamásnak is hamar, őszintén beszélt erről, ugyanis azt érezte, hogy ezt máshogy nem lehet. Állítása szerint mindenki közül a fia volt a legelfogadóbb és a leginkább nyitott, és ez a mai napig így van.

Mint mondja, édesanyja, Lázár Kati nagyon féltette akkoriban: „Azt gondolta, hogy meg vagyok bolondulva, és ez csak egy átmeneti állapot. (…) De nem azért, mert ő lány, hanem hogy mit csinálok a családommal, a gyerekemmel” – mondta.

Jordán végül azért is döntött a coming out mellett, hogy elébe menjen a pletykáknak: 

Amennyire féltem, annyira jól vagyok már ezzel.

Hozzátette: a kapcsolatukra irányuló kommentekkel nem tud mit kezdeni, úgy látja, alapos érzékenyítésre lenne szüksége az országnak, de ő nem bírná lelkileg, hogy ő legyen az az ember, aki ezt végig viszi. 

Kiemelt tartalom
Rózsaszín ködtől a partnerségig: minden, amit a párkapcsolatok 5 legfontosabb szakaszáról tudni érdemes Rózsaszín ködtől a partnerségig: minden, amit a párkapcsolatok 5 legfontosabb szakaszáról tudni érdemes 2024.3.29 9:43

Jordán Adél 2021-ben egy róla rendezett előadásban árulta el, hogy Székely Kriszta rendezővel él kapcsolatban. Azóta már az ELLE címlapján is szerepeltek együtt.