2024.5.3 12:55
Olvasási idő 0:44
Krajnyák Petra

Hivatalosan is elvált egymástól Britney Spears és Sam Asghari

ARCOK BRITNEY SPEARS HÁZASSÁG VÁLÁS

A házasság felbontását pénteken véglegesítették, közel két évvel azután, hogy Britney Spears és Sam Asghari megesküdött.

Britney Spears hivatalosan is elvált és szingli, írja pénteken az amerikai Associated Press hírügynökség.

A Los Angeles-i megyei bírói néhány órával azután bontotta fel Spears és Sam Asghari házasságát, hogy a felek bejelentették: megegyeztek a válás feltételeiről.

Britney és férje egy kosármeccsen. Forrás Allen Berezovsky/Getty Images

A 42 éves énekesnő néhány héttel ezelőtt apjával, Jamie Spearsszel is egyezségre jutott az elhúzódott gyámsági ügyben. 

A házaspár csütörtökön és pénteken nyújtotta be a papírokat a bíróságon, melyek értelmében sem Spears, sem Asghari nem kap házastársi támogatást. Az ezzel kapcsolatos esetleges vitákat magánbíráskodás keretében fogják rendezni.

A Page Six által megszerzett dokumentumok szerint a 42 éves énekesnő és a 30 éves modell-színész betartották a házassági szerződésük feltételeit, így Spears megtarthatja különféle ékszereit és más személyes tárgyait, valamint a pár házassága előtt, alatt és után szerzett jövedelmét. Minden más vagyontárgyat a házassági szerződésük szerint osztanak szét egymás között.

Kiemelt tartalom
REFRESHER-TOPLISTA: 10 könyv 2023-ból, amit mindenképp szerezz be karácsonyra – 1. rész REFRESHER-TOPLISTA: 10 könyv 2023-ból, amit mindenképp szerezz be karácsonyra – 1. rész 2023.12.13 18:03

Kapcsolatuk ideje alatt közös gyerekük nem született, az énekesnő memoárjából azonban kiderült, hogy néhány hónappal az esküvőjük előtt, terhessége korai szakaszában Britney Spears elvetélt.

A pár 2023 júliusában költözött külön, majd augusztusban Asghari – 14 hónap házasság után – összeegyeztethetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet. Később kiderült, hogy a férfi ezzel az énekesnő állítólagos afférjára utalt.