2024.5.3 11:20
Olvasási idő 1:46
Krajnyák Petra

Mentő érkezett Britney Spearshez egy szállodába, ahol amerikai lapok szerint veszekedés közben bántalmazta a barátja

ARCOK BÁNTALMAZÁS BRITNEY SPEARS EGYESÜLT ÁLLAMOK

Az énekesnő azonban tagadja a bántalmazásról szóló vádakat, szerinte a mentők felesleges jelenetet rendeztek, ő csak szaltózni szeretett volna a nappaliban, ami rosszul sült el. Spears ismerősei továbbra is nagyon aggódnak az énekesnőért.

Britney Spears a kiérkező mentősök társaságában távozott egy Los Angeles-i szálláshelyről, miután segélykérés érkezett a 911-es segélyhívó telefonszámra.

Az énekesnő barátjával, Paul Richard Solizzal tartózkodott a Chateau Marmont szállodában, ahol a Page Six értesülése szerint tettlegességig fajulhatott egy veszekedésük, azonban az énekesnő Instagram-posztja szerint csupán egy rosszul sikerült szaltó közben sérült meg.

A magazinnak a Los Angeles-i tűzoltóság szóvivője is megerősítette, hogy csütörtök hajnalban egy felnőtt nő tárcsázta a segélyhívó számot, miután állítása szerint megsérült egy helyi szállodában.

A szóvivő nyilatkozata szerint a hívó nem írta le részletesen sérüléseit, ettől függetlenül sem sokkal hajnali egy előtt mentőautó érkezett a helyszínre, majd nem sokkal később távozott is. A mentősök végül senkit sem szállítottak kórházba. Az énekesnő testőri kísérettel, épségben, takaróba burkolózva, párnával a kezében távozott a luxusszállodából, majd egy forrás szerint hazatért Thousand Oaks-i otthonába.

Kiemelt tartalom
Az Idő Kertjének legszebb teremtményei, avagy ezek voltak a 2024-es Met-gála legjobb kreációi Az Idő Kertjének legszebb teremtményei, avagy ezek voltak a 2024-es Met-gála legjobb kreációi 2024.5.7 14:02

A TMZ értesülései szerint Spears szerda éjjel érkezett meg barátjával a szállodába, ahova nem sokkal később rendbontás miatt hívták ki a rendőrséget. A szemtanúk szerint az énekesnő zavarodott állapotban zaklatta a szálloda vendégeit, azonban a rendőrök, miután semmilyen problémát nem észleltek, távoztak.

A magazin szerint az énekesnő és barátja ezután tovább iszogatott és bulizott a szobájában, azonban hirtelen veszekedni kezdtek, ami tettlegességig fajult. A TMZ úgy tudja, Spears a veszekedés közben sérült meg, majd önkívületi állapotban sikoltozott a folyosón, emiatt a vendégek azt gondolták, idegösszeomlása lehet, így mentőt hívtak hozzá.

@tmz#BritneySpears got into a nasty fight with her boyfriend Wednesday night that resulted in paramedics arriving to the scene. #TMZ♬ original sound - TMZ

A Page Six-nek nyilatkozó ismerősök továbbra is nagyon aggódnak az énekesnőért, szerintük Soliz kezdettől fogva bajt hozott az énekesnő életébe. Spears 2023 augusztusában került közel egykori alkalmazottjához, a 37 éves férfi ugyanis 2022 és 2023 között karbantartóként dolgozott nála, amíg büntetett előélete miatt el nem bocsátották. A férfi ellen 2014 és 2019 között vádat emeltek többek között gyermekek veszélyeztetése, csendháborítás és illegális fegyverbirtoklás miatt.

A 42 éves énekesnő később az Instagram-oldalán reagált a bántalmazásról szóló vádakra. A felduzzadt bokájáról készített videót azzal osztotta meg, hogy „egy kibaszott idióta, amiért megpróbált szaltózni a nappaliban.“ Elmondta: a mentők rögtön a szobájához siettek, ahol hatalmas és felesleges jelenetet rendeztek, holott csupán jégre lett volna szüksége.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Ha bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata vagy, hívd ingyenesen a NANE Segélyvonalat a +36 80 505 101-as telefonszámon, ha pedig jogi természetű kérdésed van, keresd bizalommal a PATENT Egyesület szintén ingyenes jogsegély-szolgálatát a +36 21 20 22 083-as számon.