2024.4.27 12:17
Olvasási idő 0:59
Masszi-Rigó Csilla

Britney Spears most már tényleg szabad, kétévnyi pereskedés után megegyezett apjával

ÉLETMÓD BRITNEY SPEARS

Britney Spears és apja, Jamie Spears két évnyi jogi csatározás után megegyeztek egymással, bár azt nem tudni, mekkora összegben.

Kétévnyi jogi csatározás után úgy tűnik, sikerült megállapodnia Britney Spearsnek és apjának, Jamie Spearsnek. Az énekesnő még 2008-ban került apja gyámsága alá, Jamie Spears csaknem 13 évig teljes felügyeleti jogot gyakorolt lánya felett. A férfit 2021 szeptemberében távolították el posztjáról, a gondnokságot felszámolták, ugyanakkor az apa jelezte a bíróságon, hogy igényt tart arra a több mint 2 millió dolláros pénzösszegre, amit a pereskedés során az ügyvédi irodáknak és jogi képviselőjének fizetett. 

Britnes Spears megegyezett apjával
Britney Spears végre szabad. Forrás J. Merritt/Getty Images for GLAAD

A People híre szerint a feleknek április 25-én a Los Angeles-i bíróságon sikerült megegyezniük egy meg nem nevezett összegben, ezt pedig a felek jogi képviselői is alátámasztották. 

Bár a gondnokság 2021 novemberében megszűnt, (Britney Spears) szabadságvágya most lett valóban teljes. Ahogyan ő kívánta, a szabadsága most már azt is magában foglalja, hogy nem kell többé bíróságra járnia vagy jogi eljárásokba keverednie az ügyben. Britney Spears nyert, amikor a bíróság felfüggesztette az apját a gondnokság éléről, és Britney Spears nyert, amikor az alapvető jogai és polgári szabadságjogai helyreálltak

– nyilatkozta az énekesnő ügyvédje, Mathew S. Rosengart.

Az apa ügyvédje, Alex Weingarten a People-nek azt mondta, nem mondhat konkrétumokat, ügyfele azonban boldog, hogy két évnyi pereskedést végre a háta mögött hagyhat. Kiemelte, hogy Jamie Spears szereti a lányát, és minden, amit tett, azért történt, hogy megvédje és támogassa őt. 

Kiemelt tartalom
REFRESHER-TOPLISTA: 10 könyv 2023-ból, amit mindenképp szerezz be karácsonyra – 1. rész REFRESHER-TOPLISTA: 10 könyv 2023-ból, amit mindenképp szerezz be karácsonyra – 1. rész 2023.12.13 18:03

Az egyezség megkötésének köszönhetően a két fél a májusra időzített tárgyalás alól is mentesül, amelyen az énekesnő gyámsága alatt elkövetett pénzügyi visszaéléseket tárgyalták volna. A TMZ információi szerint Britney Spears végül kifizeti apjának a több mint 2 millió dollárról szóló követelést.