2024.5.2 11:42
Olvasási idő 0:57
Maier Péter

Gypsy Rose Blanchard újra összejött az exvőlegényével, aki még a börtönévek alatt jegyezte el

ARCOK BÖRTÖN GYPSY ROSE BLANCHARD

Blanchard néhány hete szakított férjével, Ryan Scott Andersonnal, most pedig azzal az exvőlegényével jött össze, akivel még a férje megismerése előtt levelezett a börtönből.

Gypsy Rose Blanchard újra összejött exvőlegényével, Ken Urkerrel, akivel 2019-ben jegyezték el egymást, miután megismerkedtek egy börtönben ülők számára létrehozott levelezőprogramban.

A pár végül lefújta az esküvőt, ezután lépett be a nő életébe Ryan Scott Anderson, akivel még 2022-ben összeházasodtak, majd Blanchard tavalyi szabadulása után együtt is éltek. Szakításukról március végén kezdtek el cikkezni a bulvárlapok.

Pár napja azonban felröppent a pletyka, hogy Blanchard újra boldog, méghozzá egykori vőlegénye és levelezőpartnere, Ken Urker oldalán. A nő ezt az információt hamarosan az amerikai TMZ-nek is megerősítette.

Nagyon boldogok vagyunk együtt. Hosszú közös múltunk van. Mindig is nagyon szoros barátságban voltunk, ami jó alapja egy nagyszerű kapcsolatnak

– mondta Gypsy Rose Blanchard a lapnak, ami képeket is közölt a párról.

„Miután újra találkoztunk a hónap elején, rájöttünk, hogy egyszerűen tagadhatatlan az egymás iránt érzett szerelmünk, és az élet túl rövid ahhoz, hogy ne adjunk esélyt neki“ – mondta. Blanchard szerint a múltbéli ismeretségük jó alap ahhoz, hogy újrakezdjék a kapcsolatot, mindketten izgatottak a jövő miatt.

Gypsy Rose Blanchard 2024 május 1-jén, egy  Los Angeles-i rendezvényen
Gypsy Rose Blanchard 2024 május 1-jén, egy Los Angeles-i rendezvényen Forrás Phillip Faraone/Getty Images

Gypsy Rose Blanchard szabadulásáról 2023 végén érkeztek hírek. A nőt azért ítélték el, mert 2015-ben rávette akkori barátját, Nicholas Godejohnt, hogy gyilkolja meg a lány bántalmazó édesanyját. A férfit 2018-ban életfogytiglanra ítélték, az eset pedig az elmúlt évek egyik legismertebb bűncselekménye lett.

Kiemelt tartalom
Kiengedték a börtönből Gypsy Blanchardot, aki 2015-ben részt vett bántalmazó anyja meggyilkolásában Kiengedték a börtönből Gypsy Blanchardot, aki 2015-ben részt vett bántalmazó anyja meggyilkolásában 2023.12.28 12:47

Szabadulása óta Blanchard a bulvármédia visszatérő szereplője. Miután kijött a börtönből, együtt élt férjével, akivel büntetése alatt ismerkedett meg, illetve kötött házasságot. Azt tervezték, hogy egy második esküvőt tartanak, immár úgy, hogy mindketten szabadok, de végül idő előtt szakítottak.

Kiemelt tartalom
Alig szabadult a börtönből, máris szakított a férjével Gypsy Rose Blanchard Alig szabadult a börtönből, máris szakított a férjével Gypsy Rose Blanchard 2024.3.29 12:47