2024.3.29 12:47
Olvasási idő 1:10
Szöllősi Anna

Alig szabadult a börtönből, máris szakított a férjével Gypsy Rose Blanchard

ARCOK BÖRTÖN GYPSY ROSE BLANCHARD SZAKÍTÁS

Gypsy Rose Blanchard alig néhány hónapja még az interneten állt ki a férje mellett, most pedig úgy tűnik, már együtt sem élnek.

A People szerint Gypsy Rose a privát Facebook-oldalán jelentette be, hogy szakított férjével, Ryan Scottal, akivel 2022-ben még a börtönben házasodott össze. Gypsy Rose és Ryan nemrég még egy második esküvőt tervezgettek, mondván, szeretnének rendesen is egybekelni, mert Gypsy megérdemel egy fehér ruhás pillanatot.

Az emberek kérdezgették, hogy mi történik az életemben. Sajnos a férjemmel külön élünk, és hazaköltöztem a szüleimhez Bayou-ba

– írta. 

Gypsy Rose Blanchard korábban a börtönben adott interjút az ABC Newsnak Forrás ABC News

„A családom és a barátaim támogatnak, hogy túllegyek ezen. Tanulom, hogy a szívemre tudjak hallgatni. Most időre van szükségem, hogy rájöjjek... ki vagyon én valójában.“

Gypsy Rose Blanchardnek egyébként alig néhány hónappal ezelőtt még a közösségi médián védte meg a férjét (egy egészen explicit kommentben) a trollokkal szemben, akik különböző gúnynevekkel illették őt. 

Kiemelt tartalom
Anti-Valentin-napi programok, ha idén szingliként ünnepelnéd a szerelmesek ünnepét Anti-Valentin-napi programok, ha idén szingliként ünnepelnéd a szerelmesek ünnepét 2024.2.13 17:16

„Ryan, ne hallgass a gyűlölködőkre. Szeretlek, és te is szeretsz engem. Nem tartozunk senkinek semmivel. A családunk az, ami számít. Ha normálisak veled, nagyszerű, ha meg csak gyűlölködnek, akkor mindegy, mit sem számítanak. Szeretlek. Amellett meg csak féltékenyek, mert minden este tőlünk remeg a föld. Igen, kimondom, imádom a farkadat. Ha a feleség boldog, az élet is szuperjó“ – írta akkor. 

Forrás @ryan_s_anderson_/ Instagram

Előzmények

Gypsy-t születése óta fogságban tartotta anyja, aki „kivetített Münchausen-szindrómában“ szenvedett, tehát nem saját maga számára talált ki vagy túlzott el egészségügyi problémákat, hanem a lánya számára képzelt be súlyos betegségeket, mint izomsorvadás vagy leukémia. A lány csak tolókocsival közlekedhetett, pedig tökéletesen tudott járni. 

Kiemelt tartalom
Kiengedték a börtönből Gypsy Blanchardot, aki 2015-ben részt vett bántalmazó anyja meggyilkolásában Kiengedték a börtönből Gypsy Blanchardot, aki 2015-ben részt vett bántalmazó anyja meggyilkolásában 2023.12.28 12:47

Gypsy egy internetes társkeresőn ismerte meg akkori barátját, Nicholas Godejohn, akit rávett arra, hogy gyilkolja meg anyját 2015-ben. A fiatal férfit 2018-ban ítélték életfogytiglanra. A most 32 éves Blanchardra eredetileg tízéves börtönbüntetés várt volna, de hét év után, 2023. decemberében feltételes szabadlábra került. Gypsy Rose korábban úgy fogalmazott, még a börtönben is szabadabbnak érezte magát, mint anyja mellett, aki gyakran fizikai bántalmazással érte el, hogy engedelmeskedjen neki. A Blanchard-gyilkosság az utóbbi évtized egyik legközismertebb bűncselekménye.